Jump to content

Featured Replies

Sto se tice ambasade-ima da vas odyeahbu na keca :ll:

to sam i ja kontala...

mada... ako im se uselite u ambasadu i kazete da nemate gde da budete a ne zelite da spavate na ulici onda ce da bi vas se otarasili ili ce vas poslati kuci ili ce vam platiti neko hostelce ali onda morate sve ispocetka...

mnogo zanimacije

:lol:

Spavanje i hrana u Beijingu su suvise jeftini da bi uopste gubili vreme sa ambasadom.

Ambasada doduse ima jako lepo dvoriste okolo,pa moze da se razapne sator,ako vas obezbedjenje ne pobije u medjuvremenu.

Ama bre pogre?no ste skapirali ambasadu... Ona je tu da me po?alju kući, po?to vi?e nemam para! A ako neće i ostave me na cedilu, ne gine im naslovna stranica u Kuriru  :comp: !

Kurir, skandal,  Sva kuknjava ovog sveta je nasa, zar ne.

Posle ima da nas salju na olimpijadu o trosku drzave da se iskupe

Posto ne volim zimu i sad stedim novce, negde na leto bi ja to ako moze, Nemam ni najmanju predstavu koliko bi to kostalo....

Ma idem dok ima novaca, posle toga mertode iskusnog Lazara...

Kad smo vec kod Lazara koliko kilometara mozes da predjes sa sakom zita?

Ama bre moraju da nas vrate kuci! I tacka! Inace nema glasa na referendumu, a Kurir, Press i ostala? :3some: druzina su Bogom dani za kuknjavu, sta vise, jedva cekaju.

Mislim da bi jesen najvise odgovarala, citajuci izmedju redova, to je kao malko van sezone, pa malko kao i jeftinije, a nije jos toliko hladno.

U martu najverovatnije idem za London, Dablin (stari odmor), sa nekom starom ekipom, ali sam za leto/jesen (novi odmor) i dalje ozbiljan kandidat (Jovane)...(i jos jedan moj drug zainteresovan)...a koliko kinte treba... ja mislim da je minimum jedno 600 jevreja... Aktivno zevam po netu, povlastice, hospitality klub itd...Samo da me ne otpuste i sve ce bude ok? :mrgreen: