Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li ste culi za madjarske low-cost autobuse Orangeways (www.orangeways.com)?

Sa njima mozete iz Beograda do Budimpeste za 8 eur (krece u 23h, stize u 5h), a odatle do Beca za 6 eur (krece u 7h), do Krakova za 15 eur (krece u 6h) ili do Praga za 15 eur (krece u 7h).

Ajde ljudi da li neko zna nesto vise o ovome? Gledala sam njihov sajt. Povratna do Amsterdama izadje manje od 100 evra (preko Budimpeste). To je duplo jeftinije od nasih prevozika!

Jel to vec pocelo? Jel neko probao?

mhm...isao moj drugar iz velsa prosle godine tim busevima od engleske do ceske...i rekao je da je kul i da je povoljno...ali ne znam bas nista vise o tome... :bag:

Probao sam Orangeways iz Krakowa prekjuce-da, tako je. Jednostavno -super, karte se kupuju preko interneta, autobusi (iako ne volim autobuse) su super konforni i brzi i mislim da se jako isplate. Zvuci neverovatno, ali tako je...

Sve je to kul, chak imaju i cenu i satnicu iy Beograda, ali nemoguće je kupiti odnosno rezervisati kartu preko neta, jer ne može da se izabere Beograd na onoj padajućoj listi...

Sajt im je josh u raspadu, i engleska i srpska verzija...

Engleska verzija je ok, savrseno funkcionise, a ne znam ni ja sta je sa kartama za BG...BG nije na onoj listi...Mozda se vec nasao neki prepametni cikica koji im je zabranio aktivnosti ovde...sto ne bi bilo po prvi put...

koliko vidim ima neki biograd ali iz hr???

Moguce da je to, mada je cena preskupa : /

cirka 160 eur povratna sto je ipak mnogo

Mada me je obradovalo ono bud-krakow za cirka 30e povratna :)

milina

Evo, moj brat namerava da ih isproba do Holandije al u julu.. pa ako valja.. samo da jos nadjem dobrog garanta u EU i eto i mene u Holandiji..  :cry22:

Probao sam Orangeways iz Krakowa prekjuce-da, tako je. Jednostavno -super, karte se kupuju preko interneta, autobusi (iako ne volim autobuse) su super konforni i brzi i mislim da se jako isplate. Zvuci neverovatno, ali tako je...

A dokle si isao iz Krakowa, tj na koju stranu ? Ja bih na leto u Krakow pa me interesuje sta mi je najbolja varijanta, jer je inace los prevoz za Poljsku iz Srbije...

I da li se zaustavlja negde, tj koliko cesto, i da li je bila guzva ( s obzirom na cenu ), koliko ranije moras rezervisati kartu? I... sad sam vec preterala sa pitanjima :)

• 4 weeks later...

E, da, jedna mala "upadica"  :) na temu Orangewaysa...kopkalo mene sve ovo dugo i ne bih ja bila ja jer mi đavo nije dao mira  :D... Raspitala se ja direktno kod Orangewaysa (preko mejla) - začkoljica je u tome što su Beograd reklamirali promotivno do marta ili tako nešto, tako da ta ruta uopšte ne postoji (zato i ne može da se izabere na sajtu), mada mi je ljubazni gospodin rekao kako se svim silama truuuude da počnu rute i od Beograda krajem godine :roll: A što se tiče svih ostalih linija- one postoje, uglavnom po istim cenama kao što reklamiraju  ;D