Jump to content

Featured Replies

Jao, da, ja sam na redu, a baš sam se pre dan-dva zapitao zašto je igrarija stala kad nam je super krenula  :-[

Burkina Faso je bila Gornja Volta. A, kako se nekada zvao Benin? Opet molim samo odgovore iz glave, pošto je prilično lako pitanje.

Ima neki u Juzno Africkoj Republici ali ne znam kako se zove ovako iz glave a google je  nono

Ili si mislio onaj u Tanzaniji? Ili u Jemenu? Ili u Panami? Mozda ima jos po negde (mozda Novi Zeland posto je on ceo sastavljen od vulkanskog stenja), ja znam za ove cetiri zemlje gde postoje gradovi/gradici izgradjeni u samim kraterima ugasenih vulkana.

1. ____________

2. Mongolija,

3. Niger,

4. Cad

5. _________

Koje dve drzave treba upisati?

Ne znam odgovor, ali znam da ove tri države su među najređe naseljenim državama na svetu, ali nisu na odgovarajućim mestima rang liste.

1. ____________

2. Mongolija,

3. Niger,

4. Cad

5. _Mali___

Koje dve drzave treba upisati?

Evo upisao sam 5-tu! Koja je Prva?

5. _Mali___

Evo upisao sam 5-tu! Koja je Prva?

Ako chika google ne lazhe, prva je Kazahstan.

• Author

Ocete li nas prosvetliti? Sta je trebalo, najredje naseljene drzave koje nemaju izlaz na more?

Čekamo da freethe da konačnu reč, ali najverovatnije su u pitanju najveće države koje nemaju izlaz na more.

Bravo, jeste Kazahstan...5 najvecih drzava koje nemaju more

Bio sam na putu i nisam bio u mogucnosti ranije da potvrdim tacan odgovor...

Ajde ja ću  ;D

Ima veze sa prethodnim pitanjem.

Koji grad, koji ima milion ili više stanovnika je najudaljeniji od najbližeg mora?