Jump to content

Featured Replies

malo je tricky. ovaj ne znam da li ispunjava uslove.. razmisljajte u pravcu ljudi koji su pre 30tak godina putovali po mestima kao sto je angola..

Lang Bian u Vijetnamu. By the way, verovatno ste mislili na Luandu, kada ste spominjali Angolu. Lusaka je glavni grad Zambije.

Provincija u Pakistanu na S?

ja nisam ni mislio, iako znam da je zambija... tjah. ispadoh glup :P mada niko nije direktno rekao da je lusaka glgrad angole

Sind, to je ono S u imenu Pakistana, ovo sam znao :)

Obala na S!

• Author
  On 4/27/2006 at 11:12 PM, globe trekker said:

By the way, verovatno ste mislili na Luandu, kada ste spominjali Angolu. Lusaka je glavni grad Zambije.

Provincija u Pakistanu na S?

ups.... lapsus calami , a malo bogme i memoriae ;  Ja sam ciljao na Luandu kad sam postavljao pa opet trenutak nepaznje....umor sta cete...

dakle:  Staaaaa! deda ti bio u Zambiji???  :-D

Izvini, Poletarac, stvarno nisam imao nameru da izigravam nekog pametnjakovica, pa da ispravljam ostale. Naravno da znamo ove, mogu slobodno reci trivijalne stvari (kao Lusaka i Luanda), ako iz malog mozga vadimo neke reke u Africi i planine u Aziji. Samo sam hteo da ispravim lapsus zbog drugih ljudi, koji pomno prate ovu geografiju.

Obala Slonovace (samo da ne bude Obala plakanja, posle utakmice na svetskom prvenstvu).

Bivsi naziv jedne africke drzave na D?

• Author
  On 4/27/2006 at 11:36 PM, Omu said:

Dahomej (danasnji Benin), hajde obalu na S!

Mislis mozda na obalu Sunca? (Costa del Sol)  :?

Mislio sam na Sorentsku obalu, ali neka bude i ova Slonovace :)

Posto sam unapred pogodio i Dahomej, onda mogu i novo pitanje, je li?  :-D

Suma na B?

Cerjanska  8-)

Idem i ja da spavam, a ostavljam u amanet jadransko ostrvo na I.

Jang Hoi Mang Pu - Ljuto zachinjena salata sa shkoljkama i krabom!! Mmmmmmm... Thai food!

Narod na T?

Hteo sam da kazem izumrli narod na T, ali sam nachas zaboravio da ljudi umiru! :)

• Author
  On 4/28/2006 at 8:34 AM, blueGIRL said:

pa Tajlandjani? :-D

ili Tuaregi

arhipelag u tihom okeanu na T

Tuvalu    :banana:  :party:

more na S (a da nije Sredozemno :shh: )