Jump to content

Featured Replies

isto tako, ako neko da odgovor, onda treba da oseca obavezu da posecuje ovu temu tih dana i ako je dao tacan odgovor, da postavi novo pitanje. u suprotnom se kochi igra.

mozda mozemo da se dogovorimo oko nekog timeout-a za postavljanje pitanja? npr, tri dana nakon potvrde da je odgovor tacan, ako clan foruma ne postavi novo, moze sledece pitanje da postavi bilo ko? sta mislite?

On 4/1/2011 at 7:54 AM, pedjalon said:

Ovo ne vazi. Nemoze Ena da postavlja pitanje. To treba zasluziti-zaraditi.

Ok, izvinjavam se, nisam znala pravila igre!

On 4/1/2011 at 8:05 AM, marko.petrovic said:

isto tako, ako neko da odgovor, onda treba da oseca obavezu da posecuje ovu temu tih dana i ako je dao tacan odgovor, da postavi novo pitanje. u suprotnom se kochi igra.

mozda mozemo da se dogovorimo oko nekog timeout-a za postavljanje pitanja? npr, tri dana nakon potvrde da je odgovor tacan, ako clan foruma ne postavi novo, moze sledece pitanje da postavi bilo ko? sta mislite?

Slazem se u pot(d)punosti (jel' se pise sa T ili sa D? rekao bi sa T ali nisam bas siguran), tri dana je cini mi se razumno vreme.

• Author

Pomislih na trenutak da nije Bolivija, ali nije. Zanimljivo pitanje. Izguglao sam odgovor, ali necu da kazem. Nikad se ne bih setio te drzave.

On 4/2/2011 at 1:06 PM, pedjalon said:

Mislim da je ovo odlicno trik pitanje.

Ako je tako onda je odgovor:Kazakhstan.

Nije trik pitanje. Neki delovi Kazahstana su ispod nivoa mora tako da nije ni blizu tacnog odgovora.

Еквадор? Знам да постоји неки фазон с њима је су на екватору :)

Изгуглао и размислио и схватио да сам написао глупост :)

Дакле, мора да буде земља без мора  ;D

Moje razmisljanje je bilo dobro i na kraju sam guglovao par "sumnjivih" zemalja, i negde peta po redu je bila pogodak. Ali, nije fer da ja odgovorim :)

Jako zanimljivo pitanje, a logicno razmisljanje je da je to neka manja planinska zemlja, koja, naravno, ne izlazi na more :)

Dakle i Jordan ima nadmorku visinu ispod nivoa mora, kao i Izrael i Kazakhstan.

A tvoje pitanje sam protumacio kao trik pitanje jer sam ga tako shvatio:

"Drzava cija je najniza nadmorska visina najvisa na svetu je ...?"

Tj u kojoj je drzavu kota najniza ispod nivoa mora?

Ja sam za trik pitanja. :spot:

I po toj logici tacan odgovor je dao nightwatcher jer je najniza tacka na svetu u Jordanu.