Jump to content

Featured Replies

e da,tu si u pravu.....ma on mi samo sluzi da se zastitim od komaraca...ne znam sta je gore,da me oni grizu svojim zubima s namerom da me uniste ili da me malo medved glocne... :D :D

jaooooo,zaboravio sam da vam kazem jednu manu iglo satora,koju sam ja naravno,kao svaki baksuz,uvideo tek posto sam zeznuo stvari-nikako ga ne izlazite velikoj toploti,odnosno-ako vam je toliko prljav[he,he..nije,nije...] pa pozelite da operete neki deo u ves masini-nemojte!jer cete istopiti onaj plastificirani sloj.....e tako....

neeeeeeeeeeee..........odkud ti to.... zvizhd  ma mrzelo me da ga perem rucno[he,he..]pa sam trebao pomoc[hahahahahahaha],a ves masina me je prosto dozivala...mada-da sam stavio manju temperaturu,sve bi bilo ok,jer se strava opralo,ozbiljno,masina je dobra stvar i jos je primenjujem,samo sam se prvi put zeznuo sa temperaturom.da znas kako sator mirise posle...uuuuuuu...koliko znam-on samo tad i mirise :D........e da ne zaboravim--- :banana:

• 7 months later...

Nova sam ovde (pozzz svima  :mah:)

E da sto se prekrivanja starih satora tice, najlom je meni odradio fenomenalan posao (koristila sam 31 godinu star sator)

edit: nema reklamiranja, sorry.

Izvinite Vi, losa formulacija  :bang:, samo sam htela da podelim odusevljenje sa ljudima (kako je divno spavati u suvom satoru, posle svega  klanj:: )

• 2 months later...

U FORMAX-u na Beogradskom keju u Novom Sadu (mislim da postoji i u Beogradu), prodaju šatore FORREST, čiji sajt nikako ne mogu da pronađem. Šatori pod rukom uopšte ne izgledaju loše za svoju cenu (od 3.500 pa na više do 12.000), i nisu naročito teški.

Ima raznoraznih vrsta i veličina Igloa (oko 20) sa bizarnim šumskim dezenima.

E sad, jedino što sam skontao je da su ruske ili ukrajinske proizvodnje.

Da li neko zna nešto o ovim šatorima?

:mrgreen:

• 1 month later...

jel ima neko ideju gde da nadjem sator u sremskoj mitrovici?!potrebno hitno,tj. za petak... ili jel ima neko da iznajmljuje te satore? npr da posalje iz ns ili  bg ili nesto slicno...?!

Ima neke dve prodavnice ribolovačke opreme na Promenadi pa probaj tamo, ili u onoj prodavnici bicikala, od pešačkog mosta druga ulica desno, prema onoj maloj staroj pravoslavnoj crkvi Sv. Stefana na Savi (ne znam kako se zove ulica).

A probaj i ovde:

INTERSPORT Sremska Mitrovica, Roda Centar, Trg svetog Stefana 32

I možda u Tuš-u...

Sretno! Javi ako si nešto našao.

:mrgreen:

• 1 month later...

Nedavno sam uzeo u Intersportu sator za tri osobe 2mx2m, dvoslojni (iglo, naravno :)) za 3000 din.

Isprobao sam ga prosle nedelje i od svih lepih dana u poslednjih mesec - dva ja sam zakacio dva najgora. Neki vetar sa Dunava pracen nenormalnim pljuskom. A sator, nista. Kao da je najlepsi dan u godini. Odlicno se pokazao.  clap.gif' alt=':clap:'>

Jeste McKinley. Pise na njemu i Sierra... Kontam da je to model...

Inace, 3.6 kg je tezak. Vidjao sam i lakse, ali ja sam ga nosio na biciklu 680km i ziv sam. :)

• 3 months later...

Сад није тешко отићи до Софије у прадавницу Стената, где се иначе купује опрема за алпинизам и слободно пењање.

Нпр, летимично погледах, ово није лоше: http://www.stenata.com/palatki/produkti/igloo

Верватно има и јефтиније нешто

• 1 year later...

Ima raznoraznih vrsta i veličina Igloa (oko 20) sa bizarnim šumskim dezenima.

nisu to bizarni dezeni vec kamuflazni,koji nekome koriste

• 2 weeks later...

Pozdrav ljudi :)

Da li je neko bio skoro u Intersportu u Beogradskom merkatoru, i slucajno vid'o cene satora, kako se krecu trenutno? Uzeo bih neki dvoslojni, za 3 osobe, ako nadjem ispod 6-7ooo, a trenutno mi je merkator daleko, pa da ne odem i da se slogiram za dzabe :) 

Na sajtu bugarske Stenate sam upravo gledao satore, najjeftiniji je neki od oko 150 leva, sto mu dodje blizu 8000 dinara, ne izgleda lose, al opet... treba doci do tamo, vratiti se :)

Hvala Vagabundo :)  Videh na Gorinom sajtu da ima neki od oko 7000 za tri osobe, a sa popustom na clanarinu u P.D. je oko 6000, mal više, pa ću proveriti obe stvari uživo. Hvala još jedared  ;)

e, narode, a sta mislite o ovakvom satoru npr? http://www.formaxstore.com/proizvod/4880

ne znam na osnovu cega tako velika razlika u ceni (tipa ima satora za po 5-6hiljada a ovaj je 1400)... mada meni generalno ne treba neki bogzna kakav kvalitet... i jedino sto ce mi biti malcice kratak xD visok sam preko 1,9 al boze moj nije bas strasno sta ja znam... tj. je l nije? :)

za tu cenu 1400din ima neki u metrou komsa ga je koristio pise do nule a i ima likova ovde koji su takav koristili i fulu.. i ja jurim neki cador

za tu cenu 1400din ima neki u metrou komsa ga je koristio pise do nule a i ima likova ovde koji su takav koristili i fulu.. i ja jurim neki cador

znaci to valja kupiti "cim prije"?  teg:)

ekstra... malo ce da saceka, posto sam short on a budget pomalo, kupih nedavno ranac, pa sad treba sator i vrecu...  a podlogu vec imam... hehe, al dobro, malo-pomalo...

a je li bolji, an primer, taj u metrou ili ovaj "moj" od 1400? ne pise na sajtu temperatura, samo da je od spec. najlona nekog i dimenzije i tezina...

(e i fala na odgovoru  :pivoooo: )

Opet moje staro pitanje: zavisi za koje potrebe i kakve uslove ti treba šator?

Moj savet, iz ličnog kamperskog iskustva, je da uvek je bolje kupiti dvoslojni šator. Nosio sam ja i jednoslojne, nekada čak i nisu propustili kišu, ali dovoljno je što sam par puta spavao u bari. Ako možeš da se skrpiš sa parama i ako planiraš da često spavaš na otvorenom, onda kupi nešto ozbiljnije.

Opet moje staro pitanje: zavisi za koje potrebe i kakve uslove ti treba šator?

Moj savet, iz ličnog kamperskog iskustva, je da uvek je bolje kupiti dvoslojni šator. Nosio sam ja i jednoslojne, nekada čak i nisu propustili kišu, ali dovoljno je što sam par puta spavao u bari. Ako možeš da se skrpiš sa parama i ako planiraš da često spavaš na otvorenom, onda kupi nešto ozbiljnije.

hmm, pa u sustini i ne treba mi za bas neke gadne uslove bar ne u skorije vreme, al s obzirom da tek na prolece ce biti koriscen, bolje da probam da se skrpim za neki bolji, pa da ga imam i za kasnije da me posluzi u buducnosti... sta ja znam... al npr. vrecu sam hteo da kupim bolju jednu koja dodje oko 6000 tako da jos i sator ak mi bude skup... a s druge strane ako mi bolji sator mozda tek treba za iduce leto, mogu i da uzmem jeftiniji za sad... koliko su ti dvoslojni otprilike? hvala na odgovorima ja sam skros newbie tak da moram da davim, sta cu :)  zvizhd