Jump to content

Featured Replies

Zdravo svima

neka preporuka za polu - šator, to jest ono zaštitno krilo za plažu koje štiti od sunca?

Pozdrav, putnici!

Ako ima neko rad da pomogne pri izboru šatora za dve 195cm visoke osobe. Već sam dosta vršljao po recenzijama, cenama, sajtovima i došao do toga da bi najverovatnije trebalo da uzmemo šator za tri osobe. Na raspolaganju je 8-10 hiljada, i meni se za sada kao best buy učinio Easy Camp meteor 300, no ako neko stručniji ima bolju preporuku...

Hvala.

• 2 weeks later...

Gde si pazario, koliko kosta?

11,000

Bilo ga je na par mesta po toj ceni pa neću navoditi gde sam uzeo, na dosta mesta je koštao 14 hiljada tako da nisam razmišljao.

• 4 weeks later...

Da li je neko unosio šator u avion, da li dozvoljavaju?

Let je na dugu relaciju.

• 3 weeks later...
  • 6 months later...

Unosio sator kao "licni prtljag" sa ostalim prtljagom nekoliko puta bez ikakvih problema sa sve klinovima i stapovima (poles)..Open Air za 2 osobe koji tezi 1.4kg.
Inace trebao bih da pazarim neki malkice veci,jer ovaj bas i nije narocito komforan za 2 osobe kada unutra ubacite ranac i ostale stvari.
Bolje se pokazao po tom pitanju stari "kinez" za 3 osobe.

Svaki predlog dobrodosao,samo da ne prelazi 50 eura,bitno je da je valjano vodootporan i najvaznije,sto laganiji.

Edited by WorldCitizen

• 6 months later...

Pozdrav kamperima forumasima

Zna li neko gde mogu da nadjem sipku za sator McKinley Oregon 3? Letos na Adi Bojani napukla je jedna od sastavnica sipke koja stoji na ulazu satora. Moze li se to popraviti ili mora nova? Koja je okvirna cena?

Hvala

Nisi bas objasnio sta se tacno desilo, i na kom delu (Oregon 3 nema one sipke na ulazu, ima samo jednu dodatnu iz delova). U svakom slucaju imas vise varijanti:

- mozes da narucis novu celu sipku, sa vec uradjenim spojnicama i lastisem unutra. To je dobra varijanta, jer onda mozes taman da narucis i vise komada, jer je sva prilika da ce ti trebati. Imas na e-bay-u, a mozda imas i po domacim prodavnicama, izguglaj i naci ces. Ali prvo smisli sta bi. Bolje uzmi od nekog drugog proizvodjaca, posto se ova jel'te pokazala kao neodgovarajuca :smile:. Samo izmeri koja duzina i sirina ti treba. Cena celog seta (sipke, spojnice, zavrsni delovi i lastis) se krecu do 20 Eur po komadu.

- Mozes da narucis i spojnice isto tako, pa zadrzis ostale delove koje imas. Cini mi se da je to malo komplikovanije, da preko neta potrefis nesto sto ce ti odgovarati, ali eto, moze i tako.

• 1 year later...