Jump to content

ISIC studentska Karta Za Svakoga Bez obzira jeste li student ili NE...Snizenja!

Featured Replies

Posted

Zdravo Putnici....

Sigurno ste culi za ISIC internacionalnu studentsku karticu...koja vam daje snizenja PO CELOM SVETU Pocev od Hotela i Hostela 10% do 60%

Avio,Vozne i Autobuske karte do 50%, Muzeji i razne Turisticke atrakcije do 90% Da Da do 90 % cak u mnogim slucajevima sa ISIC karticom ulazi su besplatni dok drugi placaju od 5 do 12 cak i 20 eura..

I ne samo to , sa ISIC studenstkom karticom dobijate specijalne povlastice kao sto su pristupi specijalnim studentskim partijima po celom svetu gde je ulaz dozvoljen samo studentima odnosno vlasnicima ISIC karte...

Do sada ISIC karticu mogli su  dobiti samo studenti koji su u stanju da dokazu da pohadjaju punu nastavu i to naravno uz novcanu doplatu...OD SADA po prvi put ISIC karticu mogu dobiti i osobe koje NISU STUDENTI i bez obzira na starostno doba...

Ako planirate ovog leta da putujete poinostranstvu onda nemojte zaboraviti da narucite vas primerak ISIC kartice  koje ce vam ustedeti jedan dobar deo vaseg budzeta..

Za vise info kontaktirajte user ALPEJCINO ili pisite na hungopejcinovi@gmail.com

Pozurite...imamo samo 1000 primeraka ovog leta..

Nadam se da ce ovaj topik pomoci nasim putnicima da ustede jedan dobar deo travel budzeta po vec nama skupom svetu i da ce redakcija videti ovo kao pomoc ili uslugu nasim putnicima a ne kao neku vrstu reklame ili marketiranja...

Hvala vam.

Hunga znam licno i covek je ozbiljan,. Sve sto je napisano je puna istina i stvarno funkcionise cak i ovde u Siriji :blob:

• Author
  On 5/18/2008 at 11:48 PM, Lazar said:

Ja sam u Siriji dobijao studentske popuste sa - indeksom! Samo ih ozbiljno pogledas, mahnes indeksom, i kazes "taalib" (student) :)

Sve je moguce... Samo koliko ja znam samo ISIC je oficijalna karta na kojoj mozes dobiti velika snizenja u Siriji...

Primer... Ulaz u nekom od Muzeja je 225SP sa ISIC karticom je samo 15SP

Ulaz u vecini Citadela je 150SP, sa ISIC karticom je samo 10SP ja mislim da je to ogromna razlika i takodje koliko znam nito jedna druga kartica ili index ne prolazi ti si onda stvarno imao srece ili si im bio jako simpatican te su ti dali to Snizenje..

Cheers ;)

Ja sam u Siriju nosila ISIC karticu moje drugarice Jovane ... pa bash i ne licimo ali smo obe plave... samo im mahnem ispred nosa i dobijem studentsku ulaznicu. Sto se toga tice mislim da samo na par mesta nema studentskog popusta...

• Author
  On 5/19/2008 at 11:58 AM, Cruela DeVil said:

Ja sam u Siriju nosila ISIC karticu moje drugarice Jovane ... pa bash i ne licimo ali smo obe plave... samo im mahnem ispred nosa i dobijem studentsku ulaznicu. Sto se toga tice mislim da samo na par mesta nema studentskog popusta...

Ma da.. verujem ti ...mozes i sa bilom cijom karticom uci u vecini museja ili citadela jer oni i ne gledaju toliko slike samo da je jos vazeca...

Malo je komplikovanije u nekim Hotelima gde karta stvarno mora biti na tvojem imenu ukoliko Zelis dobiti snizenje na Sobu...Isti je slucaj sa Voznim i Autobuskim Kartama

• Author
  On 5/18/2008 at 8:46 PM, sci said:

Hunga znam licno i covek je ozbiljan,. Sve sto je napisano je puna istina i stvarno funkcionise cak i ovde u Siriji :blob:

Pa de si brate D.

Brani me od ovog Marka sto me bre covek odma napao :) haha lol... salim se

pa de si ti jesi li jos u Siriji? Ja cu biti u Turskoj za koji dan.. Javi se na maijl mozda se sretnemo..

bye bye

• Author
  On 5/18/2008 at 1:37 PM, marko.petrovic said:

a to nesto kao neko falsifikovanje i tako to?

Nije brate nikakva falsifikacija nego je originalna kartica i se izdaje preko original;nog sajta http://www.isiccard.com/

stvar je samo u tome sto tamo je mozes naruciti samo ako si student i to moras dokazati potvrdom iz Skole/Fakulteta... Kod nas ne moras da si student kao prvo, takodje i da jesi student ne moras dokazivati nista i plus je dobijes puno brze (za nekih par dana) na svojoj adresi i ne placas nikakvu postarinu za razliku od http://www.isiccard.com/ sajta ...

;)

On 5/18/2008 at 11:48 PM, Lazar said:

Ja sam u Siriji dobijao studentske popuste sa - indeksom! Samo ih ozbiljno pogledas, mahnes indeksom, i kazes "taalib" (student) :)

Isto važi i za Tursku,  zvizhd čak je u povratku na jednoj ŽS umesto crvenog indeksla prošla i zdravstvena knjižica, ona stara  :hihi:

:102:

• Author
  On 5/19/2008 at 12:42 PM, djora said:

Isto važi i za Tursku,  zvizhd čak je u povratku na jednoj ŽS umesto crvenog indeksla prošla i zdravstvena knjižica, ona stara  :hihi:

:102:

Da budem iskren i meni se isto desilo U Tursku... Kad sam pokazao clansku karticu biblioteke prodavacica se slozila da mi spusti cenu i proda kartu kao studentu

Mislici da sam je prevario i ubedio da sam student i kupio kartu nekih 30% jevtinije bio sam sav srecan dok u vozu nisam upoznao 2 osobe iz Nemacke koje nisu bili studenti i koji su platili punu cenu za kartu...

???? I pogodite sta se desilo CENA je bila ISTA kao moja karta kao njihova :D dakle ja sam platio punu cenu a prodavacica me nasamarila kad mi je rekla da sam dobio popust kao student .... hahaha

da se nije mozda i vama slicno desilo mislici da ste sa indexom ili nekom drugom kartom dobili popust a ustvari ste polatili punu cenu LOL ....

Mislim da je najbolja stvar za studentski popust bila pokazna karta iz novosadskog GSP-a sa kojom je Franci ushao u Madjarski parlament na foru "ja sam student a ovo je vazeci studentski dokument u Srbiji"  lol::

• Author
  On 5/19/2008 at 1:49 PM, Cruela DeVil said:

Mislim da je najbolja stvar za studentski popust bila pokazna karta iz novosadskog GSP-a sa kojom je Franci ushao u Madjarski parlament na foru "ja sam student a ovo je vazeci studentski dokument u Srbiji"  lol::

:LOLLL: CRUELA  :LOLLL:

• 2 weeks later...
  On 6/4/2008 at 6:56 AM, Cruela DeVil said:

i toliko o tome...

ja poslala private poruku poshto mi treba doticna kartica ali nista od odgovora.

:?

Malo sam bio diretniji i poslao mail u kome sam se zalio na situaciju u Nisu i naravno nista od odgovora.

Na zvanicnom sajtu stoji informacija da Euroturs izdaje kartice a kad odete tamo lepo ljudi ljubazno kazu ne ne, prestali smo a to sto nisu promenili to je njihova greska.

Onda se prosetate do Banovine u kojoj takodje izdaju kartice ili su bar izdavali i oni ljubazno kazu ne ne, Beograd nije poslao kartice tako da ih nemamo.

ps.prosto me iznerviraju ljudi koji se busaju u grudi i govore javi se, pp, mail, odgovaram nije frka a ondak nestanu...

Ako mogu da citiram mog dragog profesora Lukica: BEDNO...

pps.nisam hejter i ne napadam ljude osim ako ne zasluze i to dobro da zasluze

On 5/20/2008 at 5:33 PM, Lazar said:

Hmm... dakle, kao kartice za popuste koristi se:

1) Indeks

2) Zdravstvena knjižica

3) Mesečna autobuska karta

4) Članska karta biblioteke

šta još? :)

Ja sam na GSP povlasticu usao u Ermitaz (za dzabe), na Akropolj i u gomilu muzeja u Berlinu. Tako da ISIC i nije preko potreban.

• 3 years later...