Jump to content

Featured Replies

Rekoshe mi neki ljudi koje sam upoznala da je onaj three black cats u cika ljubinoj nije losh. Da je osoblje ljubazno i da je cisto. A vidim i na netu da ima odlicne komentare

• Author

...mada ih u Beogradu ima vishe nego shto su tu izlistani

Bash sam zbog toga i otvorila ovaj topic, jer kao shto rekoh, zanimaju me iskustva, vasha ili vashih gostiju, prijatelja, poznanika.

No, hvala u svakom sluchaju.

aham.

Three Black Cats je odmah iznad Australijske ambasade, malo je zeznuto da se nadje jer je na 4tom (valjda) spratu stambene zgrade itd. Najbolje od svega tu je lokacija i atmosfera, ovaj sto drzi hostel je stvarno jak lik. Kako god, hostel je mali, pretrpan, uopste nije chist (mada ne mari, ali to mu je i najveca mana, haos i povremena zapustenost). Vazi za najbolji hostel ako hoces zajebanciju, atmosferu, itd, a ako bi da mirno spavas, onda ga zaobidji.

Chillton je malo zabachen, blizu hrama Sv.Save, generalno vazi za odlican hostel.

Tash Inn je na Tashmajdanu, izuzetno mali, skuchen, strani gosti su mu chak nadenuli naziv Trash Inn :)

Monster Hostel je par ulica od zeleznicke, i vazio je za ubedljivo najnajnajbolji hostel u Beogradu. Cuo sam da se zatvorio pre mesec-dva. U slucaju da to nije istina (ali vidim nema ga na hostelworld), preporucio bih ga odmah. Em je veliki, na par spratova, em su sobe tematske, atmosfera sjajna, itd.

Star Hostel saradjuje sa Three Black Cats. Generalno vazi za popularniji hostel u Beogradu, i lokacija mu je odlicna. Cuo sam da je skroz OK, al' ne znam sta da mislim nakon sto sam video na zelenom vencu oglas sto su ga zalepili ljudi iz ovog hostela, gde reklamiraju, na srpskom, dnevni odmor za parove (drugim rechima, ili nemaju posla dovoljno, ili su prsli s mozgom)

ArkaBarka (nadji na google), je mozda najoriginalniji hostel, zasto sto je iza one zgrade SIVa, na Dunavu, tj, plutajuci hostel na splavu =] Nisam cuo niko da se zalio ko je bio tamo

Ova dva-tri hostela sto su odmah preko puta zeleznicke stanice, otprilike zaobilaze ljudi, tako da ne znam mnogo o njima. Taj sto se zove 6th floor je cist, i vrlo klasican, rekao bih dosadan, a taj u istoj zgradi samo par spratova nize mozda se vec i zatvorio zbog manjka gostiju.

TIS hostel je ubedljivo najopremljeniji od svih. Cene su mu vishe, lokacija malo zeznuta, ali to chudo vishe lichi na hotel nego hostel. U TISu je procenat domacih gostiju ipak nesto veci nego stranaca. Svejedno, fenomenalno opremljen i odrzavan hostel. I veliki.

Hostel Belgrade, nemam pojma, lokacija mu je super, al se nije puno ljudi hvalilo ekipom koja radi u tom hostelu. Manje vishe, hostel je prometan, al bas nisam cuo ni dobro ni lose za njega.

Green Garden je totalno tiho mesto, valjda se tako i zove, to je u jednoj kuci sa sve bashtom itd itd, to ako hoces mir idi tamo. Relativno je nov hostel pa ne znam kakvo je osoblje isl.

O ostalim hostelima pojma nemam.

Uglavnom, popularniji hosteli medju strancima su ThreeBlackCats, Chillton, Star, Downtown, Green Garden, itd.

one 'review' sekcije na hostelworld-u imaju konkretnije informacije

• Author

Bravo, svaka chast :)

Evo i ja da doprinesem nekim informacijama koje sam dobila.

Happy Hostel (http://belgrade-happy-hostel.blogspot.com) kaze:

Mi imamo jednokrevetnu, cetvorokrevetnu i osmokrevetnu sobu.

Sto se tice cena one su 12 eur u 8-krevetnoj, 14 eur u 4-krevetnoj i 19 eur u jednokrevetnoj sobi po osobi dnevno.

Treba imati u vidu da za vreme trajanja Exit festa cene ce biti malo vece.

Hostel Belgrade (www.hostelbelgrade.com) kaze:

Cena sobe je 1050 dinara po osobi u dorm sobi, a u privatnim sobama 20 eura po osobi. Nema ogranicenja datumski pri rezervaciji, ali je uobicajeno da se rezervishe najranije 2 meseca u napred.

Hostel TiS (www.tishostel.co.yu) kaze:

Cena smestaja je 1310,00 dinara po osobi u 1/2sobi dnevno.U vreme Evrovizije,do 25.05 cena je 25 eura po osobi dnevno.Rezervaciju mozes izvrsiti cim saznas kad dolazis,obicno je navala za  takav tip sobe ,pa pozuri.
  • 2 years later...

Ljudi ja sam bio u jednom novootvorenom Hostelu, zove se Hostel Fair. Preko puta sajma je i bas mi se svideo Hostel.

Imaju mnogo dobar dnevni boravak, i mnogo dobra higijena... PREPORUKA SVIMA   :)

Evo vam sajt pa i sami vidite o cemu pricam.  www.hostelfair.rs

Arka barka, definitivno. Ja tamo volim i da odem da popijem kafu, makar mi smestaj i ne treba jer sam samo malo uzvodno od njih. Divan je osecaj sedeti na vodi, u miru, a znas da si na pljuvomet od svega bitnog i bucnog u centru grada.

• 1 month later...

Otvoren je jedan novi hostel na Novom Beogradu, preko puta Sava Centra. Ja sam bila pocetkom jula, super je, cisto, ljubazno osoblje...preporucila bih svima! Krevet u cetvorokrevetnoj sobi je 9eur. Mozete da pogledate njihov sajt http://www.belgradehostel.net

Hostel Flash, preko puta Moskve je mali, skucen, smjesten u stanu, ali sa veoma ljubaznim osobljem i poprilicno cist.

Hostel Captain u Kapetan Misinoj 16 je veoma prostran i cist. Ima predivni dnevni boravak sa otvorenim kaminom i opusteno i ljubazno osoblje.

Cijene ne znam, islo je na tudji racun  :yok:

• 3 months later...

Da li neko zna za jeftin smjestaj u blizini VMA (Vojnomedicinske akademije)?

Ne poznajem Beograd toliko dobro, a treba mi smjestaj za jednu osobu dok je sestra na lijecenju na VMA

• 7 months later...

da podelim sa vama iskustvo u vezi hostela i prenocista u beogradu.u srcu beograda na samom pristanistu pored reke u blizini kalemegdana divan smestaj za male pare.imam njihov broj telefona pa kome treba moze se javiti

I ja glasam za Arka Barku! clap.gif' alt=':clap:'>

Leti kad je svuda plus 40, reka je spas! Zivim u blizini, pa svracam na kafu/pivo, ali drugari iz Hrvatske koji su odsedali kazu da je super. Nezvanicno, suska se da postoji mogucnost spavanja i na onom brodicu koji vozi ture... :)

• 3 weeks later...

Vučice, VMA se nalazi u rezidencijalnom delu Beograda koji je podalje od centra, tako da ne verujem da tamo postoje hosteli. Zašto ne pokušaš Couch Surfing? Ima gomila ljudi tamo od kojih bi ti neki sigurno izašli u susret. Posebno za tako neki ozbiljan povod...

• 4 weeks later...

Za takve i slicne situacije postoji apatman za dnevno izdavanje u blizini VMA i KCS. Naisao sam u pretrazivanju u slicnoj situaciji. Evo linka  

edit: link uklonjen, nema reklamiranja.

Moje skromno misljenje Aleksandre je da si ti vlasnik tog apartmana i da si se zato i prikljucio Klubu da bi ga reklamirao! I mogao si i da promenis te plocice na terasi!

Za takve i slicne situacije postoji apatman za dnevno izdavanje u blizini VMA i KCS. Naisao sam u pretrazivanju u slicnoj situaciji. Evo linka  

"апартман" ти је живо с****! Ко за ово даје 35 евра тај је мало чукнут у главу. :) Овде је време стало пре 30 година у "апартману".

Dobar dan dobri ljudi

Potpuno svestan kada je vreme stalo u mom stanu i sa željom da se to promeni sam i određivao cenu smeštaja u svom apartmanu.

Često sam u životu bio 'čuknut u glavu' kada sam na putu zato što sam hteo da budem u blizini nečega ili jednostavno u tom trenutku, za te pare nisam našao bolji smeštaj. A nisam hzeo ili mogao da propustim ono zbog čega sam baš tu gde jesam.

Gostiju hvala Bogu ima i na svu sreću svi normalni :)

Živeli, Svako Dobro i Srećan Put

Aleksandar Cukavac

• 1 month later...

Prosle jeseni sam jedne prijatelje smestio u hostel Mr. Walker, iz ekonomskog fakulteta! Njih troje je bilo u cetvorokrevetnoj sobi. Najjeftiniji krevet je 12 evra. Dnevni boravak, kuhinja, kupatila, bezicni net, kablovska..... oni su bili prezadovoljni!

• 2 months later...

Ja bih vam preporučio hostel Dali! Nedavno su moji prijatelji boravili u njemu i odličan je stvarno. Nalazi se u Kosovskoj ulici, pored Doma omladine, baš u strogom centru grada. Imate i sajt, pa pogledajte - www.hostel-dali.com:D