Jump to content

Featured Replies

Posted

zdravo ljude mene interesuju neke prirodne wonders u Srbiji za hitchhike trip. (smth like kanjoni, jezera, vrhovi,  vodopade....) hocu da idem sa devojkom, she is Srbijan, ali ona nezna interesting places for me so much. posle cemo na more u crnoj gori. je li easy da se stopira u Srbiji? je li moguce da se spava ispod tent wherever? e jos jedno pitanje, gde mogu da kupim turisticki atlas celoj drzave  1:50 000 ili vise? is there any to buy???

hvala, ďakujem, thanks, danke

ahoj santi.. dufam ze ti niekto otpoveda na otakzu.. ja som ti len chcela povedat ahoj :)

aj moj frajer je slovak (z blavy) a ja som srbijan, ako si povedal.. odkial si?

• Author

;D no parada! nazdarek whiskas, svet je ale maly....

dobre dobre tak ked vies po slovesnky, skus nieco poradit, chceme zobrat stan a stopom. cca uz asi viem kam, vlasinsko jezero, djavolja varos, tara, uvac a potom nieco v CG a zavrsime v Ulcinj-i. poznas nieco fakt zaujimave na tejto trase? teda aj hocikde inde. hej a otazka este o stopovani, da sa to? zobere ma niekto ci aki su ludia? jo a o tom atlase, pozeral som GEOKARTA ale oni nemaju atlas celej krajiny, existuje taky?

odkial som? ja zo Sliača, to je pri Zvolene. a frajerka z Jagodiny, momentalne z BG. ty si odkial? a frajer? celkom dobra slovencina, tipujem ze si poloslovenka, alebo Vojvodjanka......??

som rad ze sa niekto chytil, co srbi sa boja odpovedat inostrancovi? nechcel som pisat do anglickej casti, ved im rozumiem..

vdaka, cau

vascina tych ludia ktory by ti mohly otpovedat na otazku su momentalne na vrche ktory sa vola Zelin

(je na stranke link o tom aj este taka diskusia na forume) a pridu vsetci zajtra tak, niekto ti urcite povie kde sa ma ist a co sa ma robit.. no, kvoly hitchhiking: mas tu hitchhiking prirucku na serbiatrav. (https://www.klubputnika.org/index.php/stoperski-vodic)

a da sa stopovat hocikde a ludia su ako vsade.. my sme minuly rok stopovaly od Bara do Dubrovnika (a potom este Mostar, Sarajevo a prisli spet do Noveho Sadu.. nemaly sme problema pretoze je dobre kedy mas frajerku.. ludia su isti ze neni si nejaky maniak kedy ste spolu dvaja).. a co sa tyka toho atlasa, to sa da kupit aj v belehrade (neviem preco to nije je uz kupila tvoja frajerka.. to sa da kupit aj v knihkupectva alebo inokde).. no ja neni som poloslovenka, ale hej, som vojvodjanka (ja som z NS, teda Kikinda, a on z BA).. nerospravala som vobec po slovensky pred, neviem, dvomi alebo menej rokmi ale vies, je to laska :)

a kde je laska, je tam aj motivacia.. vidis ako ty rospravas po srbsky pekne.. dufam ze aj tvoja dievca rosprava slovensky

cao santi, super je sto dolazis u srbiju... ako ti treba pomoc da napravis "poll" na forumu, javi mi se na private message (posto ovaj koji si napravio nije imao nikakav tekst u sebi)

p.s. simpatican jezik, taj slovacki, sve se razume :)

• Author

da jezici su skoro iste, samo nekoji ljude misle da su drugacije

ali vidis... ja ni sam razumeo sve u registraciji.

sta mislis ti, sta je ima najinteresantnije kod vas? planiramo tako sta sam pisao sa whiskas, ali give me advice. hocu vise da vidim... da uzivam...  :kamp: i ako znas, sta ima lepo u CG?

vďaka brate, máš to u mňa (na našom ;) )