Jump to content

Featured Replies

Posted

Zašto DA NE, pa da sviramo i mi !

Svako ko je imalo zainteresovan DA SVIRA BILO ŠTA voleli bismo da nam se pridruži !, ukomponovaćemo svaku bizarnu ideju ! ::crazy:

Možemo to oblikovati još i tako što bismo se mogli na probama nalaziti i u raznim mestima i gradovima, obzirom da putnujemo, a i ukoliko su ljudi koji su zainteresovani i van Novog Sada (pošto, za sada, tu su tri postojeća muzička člana), tako bismo spojili muziku i putovanije!

Šta kažete ? ? ! !

• Author

Oni koji su bili na III tradicionalnom okupljanju, na Željinu, imali su priliku da čuju nešto od našeg muziciranja, dve tarabuke i jedan didžiridu. Jošte smo imali i dve zvečke pa se neko od prisutnih pridružio, još i pištaljku jednu,.a i, bogme, glasovima/kricima/uzvicima smo sve to lepo upotpunili.

Ako se kome to svidelo, a želeo bi, mi bismo voleli da nam se pridruži. Treba nam novih/drugih instrumenata, da obogatimo! Nije bitno da li je iko uopšte počeo da svira intrument, može biti potpuni početnik, dovoljno je samo da izabere koji bi želeo da svira, a mi ćemo imati strpljenja i volje da zajedno učimo (ako ni vi sami ne znate koji biste odabrali, možemo i mi za vas :-), tutnućemo vam nešto u ruke već!) 

• Author

E SUPER ! :-), da vidimo samo, za početak, još neko da se javi, pa već možemo da se dogovaramo za sledeću probu!

Ja mogu svirati gitaru (ili mozda da pratim sa nekom klavijaturom, mada to vec jaaako dugo nisam svirao pa ne bi bilo lose da se malo podsetim) ;)

U svakom slucaju, otvoren sam za bilo koji instrument a i u NSu sam.

• Author

( TUP  :bang:  :bag: , zaboravila sam gore da spomenem i GITARU --- GITARU da smo imali na Željinu, budala ja.., i da ju je svirao bas marasanov ,.sorrrrry )

Ja mogu svirati gitaru (ili mozda da pratim sa nekom klavijaturom, mada to vec jaaako dugo nisam svirao pa ne bi bilo lose da se malo podsetim) ;)

U svakom slucaju, otvoren sam za bilo koji instrument a i u NSu sam.

SUPER !!! super!,. gitara je super,.a i klavjature -OHOooo!!,..to bi bilo bas zanimljivo! Ma može se svirati i više instrumenata po osobi, još bolje,.još raznovrsnije,. Prvo da vežbamo mi lepo, pa ćemo početi i sa samostalnim komponovanjem.,. imacemo pravu muzičku performansu  :blob:  :spot:

Malo je jedna gitara, ja bih dodao sebe sa još jednom :) (takođe NS)

Ja sam antiatelanat za muziku i pesmu ... cak ni usnu harmniku ne znam da sviram! :-( Mozda zato mogu da vam budem maskota ... da upotpunim scenski nastup ... mogu da pimplam loptu ... ili da pravim budalu od sebe (u ovome sam odlican) ili mogu samo da budem ruzan na sceni (ovako ce vasa lepota lakse doci do izrazaja)! :-) Ili ... mozete da mi date da sviram one ... ne mogu da se setim kako se zove instrument ... lici na dva poklopca za serpu ... pa se u datom trenutku, kad dirigent klimne glavom udari jedan o drugi ... mislim da bih to umeo da sviram! :-)

hm, ja uvem da sviram frulicu, onu skolsku plasticnu, samo sto bi nam repertoar onda bi od Na kraj sela... do Lepe li su nano Gruzanke devojke e ta mi je omiljena, uz gitaru ide odlicno  ;D

Sigurno ste gledali likove koji sviraju na casama...mozemo to da pokusamo, ali moramo prvo da ih ispijemo  :roll:

• Author

E,.a super to,. al ajd sad stvarno da vidimo NA DELU ko može da se pojavljuje na probama,.ne ono "jednom u 6 meseci", no malo češće od tog!, ko je stvarno kadar za takvo. ?!

Sledeće nedelje, koji dan?

E ovako, ja ove nedelje ne mogu, ali od sledece nedelje sam slobodan vecinu vremena tako da mi odgovara bilo koji termin.

• Author

Op,.ja u subotu putujem do susedne Hrvatske i biću odsutna cele te naredne nedelje.,..

Prijavljujem se.

Mogu da tamburam u gitaru, a mogu i da lupam ili duvam u nesto, kako vam volja :)

Hehe, nije lousha udeja, nije lousha.. serenade serenade

Ja sam pevaou u nekom mjetal bendu, mada nemam nikakav glas  lol::  tako da ako mogu da upotpunim orkestar, tuj sam  zvizhd

• 2 weeks later...
  • Author

Aj,. za vikend!  Smislimo vreme i mesto,..

Mesto moze Kamenicki park, predlog (a i provereno dobar predlog),.