Jump to content

Featured Replies

3. Božićni vašari po Nemačkoj, kažu da je najlepši u Kelnu, a u Dortmundu svake godine postave najvišu jelku ako sam negde dobro pročitao.

Kuda ćete ovo leto? Ajmo malo da zaboravimo na ovaj sneg :)

Koji je to bozicni vasar leti :D

Ja cu i ovog leta tamo-vamo po festivalima po Evropi.

Gods Of Metal (Milano,Italija),Wacken (severna Nemacka),Summer Breeze (opet negde u Nemackoj),Loud fest i Sofia Rocks (u Sofiji,Bugarska),Kavarna (u Kavarni,na Crnom moru),Metal fest (Budimpesta,Madjarska)...razmisljao sam i o Gateaway Rock festu u Svedskoj,al na kraju ne verujem da cu iskombinovati...za neki drugi put ce mi ostati to putovanje u Skandinaviju...

Ове године планирам да пропутујем Србију и да идем на нека места где до сада нисам био. Наравно, да кампујем, мада није нужно.

Евентуално у априлу идем у Адис Абебу - Џау под ноге  ;D

Inace, mrzim da planiram, jer obično od toga ne bude ništa,ali ajde, neka moja ideja za ovo leto je: dok ne krenu one paklene vrućine, imam na umu da se spustim biciklom do Crne Gore, zatim kad krenu nepodnošljive vrućine, da se zaputim u Rim. E, ako ostane vremena, i ako sve bude teklo po planu, lepa turica kroz Srbiju, koju tako malo poznajem, nažalost- autostop  :stop: , kampovanje  :kamp: , CS u većim gradovima  :potty:

Neko grcko ostrvo po mojoj meri je....Elefonisias ili Evia.....samo da bude sto manje srba......

Vako...

Sve je u jednom cugu: Beč jedno 4-5 dana, Rainbow okupljanje u Slovačkoj jedno 10 dana, zatim seminar u Berlinu, pa verovatno sa drugom po njemačkim skvotovima, pa verovatno na No Border kamp u Italiji čini mi se.

Stop, kamp, skvot, CS, BW isključivo.  ;D:kamp::stop::death:flowers::

To je osnovna ideja koja će da se u toku puta promeni bar 50 puta :D

Uvek imam neku osnovnu zamisao, a ostalo prepuštam slučaju.

Brm brm  ;D nisam puno postovo u zadnje vreme  :blob: :blob: :blob: :blob: zato sto se iscimavam kojekuda poceo se zamlacujem spelologijom a sad mi se ne da body rafting sporo otapa na planinama  ;D. Ove godine planiram kampovanje po srbiji i okolini u vise navrata neke krace ture,drugar je cak i posao napustio da bi mogao da iskombinuje sve......iiiiiiiiiiiiiiiiiii smisljam polako sta i kuda.  :kamp::stop::pivoooo:

• 4 weeks later...

Interrailom Minhen - Amsterdam - Pariz - Madrid - Lisabon, pa nazad WizzAirom.  gent

Idemo momak i ja, nasli smo povoljne karte, spavamo kod prebeglih drugara i dobrih ljudi sa CS-a.  :pivoooo:

Tacnije, to je prolecni plan, za leto videcemo.. Ako ostane para  ::crazy:

• 1 month later...

Bas mislim kako ne znam gde cu na odmor, a sad videh ovu ideju i bas mi se dopala :)

Inace, vec duze vreme mastam da odem na neku zeleznicku stanicu i odatle kupim kartu za prvi voz koji ide u nepoznatom mi pravcu a po mogucstvu da taj pravac vodi ka nekom moru il okeanu...kad stignem- vidim je l mi se svidja, pa ako mi se svidja , ostanem malo tu a ako ne- produzim sve dok mi ne izbije velika voda na vidiku...nema sata ni vremena, a nije vazno tacno ni kad cu nazad, a ni odakle...

• 11 months later...
  • 8 months later...

Pošto od 15. maja do 15. jula neću morati ići na posao već sam potpuno isplanirao kuda putovati ovo leto :)

Nedavno smo uplatili "first minute" aranžman u Grčkoj, tako da ćemo provesti 11 dana na Krfu. Nakon toga krećem sa devojkom biciklima krug po Vojvodini (So-Su-Ki-Zr-Pa-Bg-NS-Odž-Ap) u većini navedenih gradova imamo prijatelje pa smo odlučili da ih obiđemo. Nakon povratka se spremamo za Rockmaraton Fesztivál i krećemo 07. jula takođe biciklima u Pécs u Mađarskoj (to je nekih 100km vožnje).

Tako da ove godine ne idemo nigde daleko, sve tako reći je u komšiluku. Jesen je poseba priča i tad ćemo najverovatnije obići Prag na par dana.