Jump to content

Featured Replies

Posted

ne kapiram ovaj inter rail :?

kako najbezbolnije do Italije odnosno koji tip karte mi treba?

da li se obavezno krece iz Budimpeste (sto bi bilo glupo,ako krenes u Italiju)

Odakle ti to za Budimpestu?

Do Italije mozes preko Hrvatske i Slovenije ili trajektom iz Grcke. Valjda postoji neka trajektna linija koju Interrail pokriva ali ja nisam nikada putovao tako vec sam to cuo od drugih. Interrail ima svoj sajt na kome se nalaze sve potrebne informacije pa potrudi se da pronadjes info tamo.

Mislim da postajemo malo grubi prema ljudima koji ne vole da prvo potraze da li je na njihovo pitanje vec odgovoreno na forumu nego odmah postavljaju novi topik ... to ne valja ... a ne valjaju ni oni! :-) Elem. Mozes da ides preko Hrvatske i Slovenije a mozes i trajektom iz Grcke! Sve informacije kao sto rece Marko mozes naci na zvanicnom sajtu interraila http://www.interrail.net/ Ako jos nesto nije jasno pitaj. Prosle godine je promenjena procedura putovanja interrailom i poprilicno je skup ukoliko hoces da odes samo do italije i da se otuda vratis! Onda je bolje da koristis neku jeftinu avio kompaniju! Nemoj da te obeshrabre nasi odgovori vec pitaj sta god ti nije jasno! Ali pitaj konkretno! Vidim da si meraklija pa si verovatno iz nisa. Ako jesi mozemo i da se vidimo i bice mi zadovoljstvo da ti pomognem oko pripreme puta!

• Author

ma dobio sam belgijsku multi vizu koja vazi od 1.7. do 15.8.;

pa kaze imam 30 dana na raspolaganju,od toga sam 22 na kampu u Belgiji,a ovih 8 bih ispucao na Italiju...

vazno pitanje:da li taj multi podrazumeva da kad se vratim iz Belgije mogu iz Srbije u Italiju?

• Author

Isao bih avionom za Italiju,iz Sofije;

imam 8 dana na raspolaganju za put (8.8.-15.8.) ali mi 7.8. treba da pokupim kartu na aerodromu;

da li ce da mi Bugari prave problrm za taj 1 dan vise?

Abre dule ... to si ti ... slusaj ... ja mogu da ti kupim kartu, moja kartica vazi .. kupio sam pre neki dan! Samo racunaj na to da skidaju jos 4 evra za karticu i wizz ne racuna bas najpovoljniji kurs!

• Author

koristim Visa Virtuon,i naravnop da mi vazi...kad sam rezervisao preko Germanwingsa,sve je islo glatko...a sad ukucam oba koda(na licu i nalicju kartice) i sistem me vraca na prethodni korak da ih proverim :?

• 6 months later...

Kiko, meni treba neka konsultacija oko prevoza za Torino, pa javi mi se licno da pretresemo mogucnosti, jos ako ne radis sutra, extra;))) pozz