Jump to content

Featured Replies

Posted

Poz :) Da li neeko mozhe da mi kazhe gde mogu najjeftinije da rezervishem hostele u Parizu?

cene se krecu od 25-26 eura za noc, a to je bash puno :( Problem je u tome shto je meni potrebna potvrda rezervacije hostela da bih dobila vizu za josh 5 dana u Francuskoj...Tako da ako neko zna gde mogu da rezervishem hostel bez onih "reservation fee, booking fee", poshto nemam kreditnu kariticu :( hvala!

Nesto mi se cini da ces tesko naci ispod 25e... Da probas mozda hostel u nekom manjem gradu u provinciji, tamo su verovatno jeftiniji, a ako ti treba samo radi vize onda ti je svejedno?

Za hostele su najbolji hostelbookers.com i hostelworld.com ali ti treba kartica i placa se 10% depozit. Na booking.com je rezervacija besplatna ali ti opet treba kartica kao garancija. Ponekad je moguce rezervisati bez kartice ako direktno kontaktiras hostel. U Parizu tesko da ces naci nesto za manje od 23-24 eur. Imas Woodstock Hostel za 22 eur i to je koliko znam najjeftinija opcija: http://www.woodstock.fr/  . Imaju on-line booking opciju na sajtu (treba kartica) ali pise i da prihvataju rezervacije fax-om ili e-mailom u slucaju da nemas karticu. Probaj tu, ako ne uspe javi se ponovo pa cemo srediti nesto.

• 1 year later...

da li neko mozda moze da predlozi smestaj u centru pariza koji je max 30 eur za noc po osobi? ja sam uvek u parizu skvotovala i csovala, al ovaj put cu da vodim mamu i svekrvu, pa treba da bude nesto pristojno i centralno. imate li neku ideju? najvise bi mi odgovarao stan (3-4 noci), ali moze i hostel, hotel sta god, samo da je u okviru pomenutog budzeta i da sedamdeset godina stara osoba moze odatle peske do glavnih atrakcija.

Rezervisala sam hotel u Parizu (pripada ovoj grupaciji sto je praguc preporucio) radi dobijanja vize... Uopste ne idem u Francusku, a smjestaj ne mogu otkazati jer je non changable i non refundable.

Adresa je:

http://www.etaphotel.com/gb/home/index.shtml

Rezervisan je u periodu od 27.12-01.01., u pitanju je jednokrevetna soba i kosta 195 eura (39 eura po nocenju).

Ukoliko bi neko da Novu godinu doceka u Parizu, mogli bi da popolovimo torskove te rezervacije, da barem nesto para izvucem:)

Ako ima zainteresovanih neka mi se jave na pm...Prilicno mi je hitno:)