Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li neko od vas zna koje je osiguranje "najpovoljnije"? Treba da uplatim za vizu na malo duze vreme,ono "najskuplje" za Sengen,pa mi se ne daje mnogo love za to  ;D ;D

Wiener stadtishe je povoljno za mesec, dva. Razlika je bar 500+ dinara.

Delta Generali, valjda se tako pise, je super jer daje osiguranu sumu od 35 000e dok svi ostali daju 30000. Jako si ljubazni, fini i povoljna cena.

Uzeo sam Wiener za 3 meseca sengen 6 142 dinara. U ostalim su mi trazili oko 7 000

Ja sam recimo razmisljao da otvorim racun u Intesi samo zbog zdravstvenog osiguranja koje bi uz njega dobio. Uz racun, cije odrzavanje kosta 200 dinara mesecno (znaci ~30 eura na godisnjem nivou, a placas na rate) dobija se polisa Delta Generali putnickog osiguranja sa premijom od cini mi se 30.000e (dovoljno za EU, svakako)... Ovako za desetak dana platim po 1000 dinara.

Da li neko ima jos neke informacije o ovome? Nesto za i protiv?

Ne znam jedino, da li kao student, dakle bez stalnih primanja, mogu da dobijem neku kreditnu karticu (npr Master), uz koju se na poklon dobija i osiguranje ... uz neki sigurnosni depozit u devizama recimo? Nekako da ne moram roditelje da mesam u celu pricu ...

Uniqua daje popust na Isic i Euro26 kartice 25%, pa ko ima...

jaoooooooooooooooooo, tek sad sam to saznao :(

Onda povlacim sve ono i glasam za Uniqu. Jesu skuplji par stotina (kad je 2ili 3 meseca sengen) ali sa ovih 25% dodjete na jedno 1000 jeftinije nego kod drugih. :(

ps.jos samo da se pozalim da sam na taj nacin bacio 1150 din, sto nisam znao i kupio osiguranje kod wiener :(

Ja sam kod Delte kupovao jednom i nikad više. Nisam dobio vizu, odneo sam im odbijenicu, a sutradan i sve ostalo što su mi tražili (više se ne sećam šta sve) i u redu, sada ćemo mi to da prosledimo našoj pravnoj službi da razmotre vaš zahtev, pa ćete kroz nekoliko dana dobiti odgovor, i mislim da sam ih posle desetak dana još jednom nazvao i dobio sličan odgovor.

Naravno u uslovima kupovine polise jasno piše da se u slučaju odbijanja vize pare vraćaju. Znači čist hohštapleraj. Nadam se da mi Lazar neće suviše zameriti da neke stvari ipak ispišem ovako : DELTA GENERALI SU HOHŠTAPLERI.

Posle sam uvek kupovao kod Triglav-Kopaonika i u slučaju odbijanja (ili nemogućnosti apliciranja, kao zimus kad je slupana slovenačka ambasada) dobijao svoju kintu valjda istog dana na tekući račun bez ikakvih komplikacija.