Jump to content

Featured Replies

Posted

Mozda sam prevideo, ali ne mogu da nadjem opciju report kod postova...a koristio sam je skoro, bila je odmah pored datuma posta...

gde je nestala?

Nestala je !!

Ukinuta! Isparila! Bacila kašiku! Otišla do Djavola , pod suknju majke svoje Političke korektnosti...

Zato sto joj nije mesto u slobodnom izražavanju 

Xd

Edited by yowan

• Author
2 hours ago, yowan said:

Nestala je !!

Ukinuta! Isparila! Bacila kašiku! Otišla do Djavola , pod suknju majke svoje Političke korektnosti...

Zato sto joj nije mesto u slobodnom izražavanju 

Xd

Jesi siguran? kad se to desilo?

pa to je bila vrlo korisna stvarcica koja je pomagala moderatorima da sredjuju sajt, prebacuju postove tamo gde treba, a i izbacuju nesto ukoliko je bilo reklama, svadjanja preko dozvoljene mere, i psovanja...

ko ce to postici sad...tesko da to moze 4-5 ljudi bez sugestija ostalih.....na moderatorima je ipak finalna odluka, mi smo im samo skretali paznju na nesto...

46 minutes ago, chivitli said:

Alo moderatori, vratite nam report post dugme! :biggrin:

@bam-bam hvala što si skrenuo pažnju, nešto se pogubilo tokom poslednjeg ažuriranja foruma. Ispravio sam sad.

Samo da potvrdim da je ponovo tu!

sd8xB7V.png

Opcija s najbogatijom istorijom od svih na forumu! :spot:

Bila je dugme na dnu postova, pa su ljudi umesto odgovora slali poruke moderatorima. Onda je chivitli probao da ga izbledi, pa su ljudi i dalje slali poruke moderatorima. Nakon par iteracija, preselilo se u bledi tekst na vrhu posta, što i dalje nije sprečilo ponekog zabludelog člana da pošalje poruku moderatorima, da bi se u poslednjem navratu opcija naljutila na sve i odlučila da se samoukine. Nakon vrlo teških pregovora, ipak se vratila u prethodnoj formi, pod uslovima koje nismo u mogućnosti da otkrijemo jer su u ugovoru zatamnjeni. :ph34r: