Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav,

Planiram odlazak u Tajland(Bangkok) sa zeljom da gledam,vidim,istrazim,dozivim.Da stavim na test svoju ljubav prema putovanjima,stranim zemljama i ljudima.

Ja sam Jovana,35 godina,iz Kraljeva(mada najmanje vremena provodim tamo).Radim na recnim brodovima i upravo sam zavrsila sezonu.

Najlepse putovanje na kojem sam bila do sada je odlazak u  Tajland(15dana),pre dve godine,gde sam dozivela toliko lepih stvari da sam odlucila da se vratim i ostanem jedan duzi period,da probam tamo da radim i da ostanem da zivim.

Sledeci korak je polaganje Tefl kursa(za posao English teachera) i pripreme za odlazak. Kartu sam kupila za 04.01.2019.

Ako neko ima slicne zelje i interesovanja neka se javi.

• 2 weeks later...

Zdravo Jovana, ja sam Maja iz Novog Sada, na Tajlandu sam sa ćerkom i mužem i bila prošle zime i već sam kupila karte za 12.decembra kada ćerka i ja idemo opet na tu stranu. Moj muž ima kartu za 5. januar, tako da dolazi dan nakon tebe i pridružiće nam se u zavisnosti gde se tada budemo nalazile,a  verovatno ćeo biti na Koh Lipe ostrvu. Možda možete i zajedno doći na tu stranu kada se malo odmoriš od puta :)

Ćerka i ja razmišljamo da odmah po dolasku odemo u Kambodžu i da se po povratku na Tajland lociramo na nekom od ostrva jer ona ide prvenstvano zbog ronjenja, prošle zime je položila za PADI licencu.

Preporuka je - idi na sajt Agoda, pa onda trazi smestaj na lokaciji koja ti odgovara prema najboljem odnosu cene i kvaliteta.

• 4 weeks later...

Pozdrav! Koleginica i ja slecemo 13.1 u BKK, ona ostaje do pocetka marta, ja ostajem celih 3 meseca, posle Vijetnam, Filipini & beyond. Preporuka za hostel Analog Hostel Bangkok! Fenomenalan industrijski dizajn, odlicno mesto ako treba i da radis tamo! Mi smo tamo od sletanja pa +7 dana, posle se spustamo na Krabi. :)

Edited by nemanja

• 4 weeks later...