Jump to content

Featured Replies

Posted

Išao bih u Berlin oko NG na otprilike pet dana. Nikad nisam bio, a nikada nisam putovao sa nekim nepoznatim pa sam upravo u tom fazonu. Ko bi želeo da mi se pridruži, neka javi, pa da krenemo sa planiranjem. Nemam veliki budzet tako da sam otvoren za sve vrste kombinacija, legalnih naravno. P.S. Nova godina je blizu.

Mene isto Berlin privlaci, a dozivit ga na novu godinu je jebena ideja.?
koliko ti imas godina?

I ja sam zainteresovana . Cene aranžmana za 3 noćenja se kreću od 168 eur preko proverenih agencija- ako ste planirali ići preko agencije.

Da pitam ako smem, da li je palo nekome na pamet da ide za Monte Karlo za doček ? Fun travel ima ponudu za 189eur. Bila sam u Berlinu pre 10-ak god. za doček i jeste bilo super ali smo se smrzli dok sam pre 3 god bila u Nici i razlika je bila sigurno + 15°C. 

Meni je u principu svejedno gde se ide samo da je društvo pozitivno i da se putuje. I na mesec bi putovanje bilo bzvz ako ste okruženi baksuzima :))

• 2 weeks later...
  • Author

Ljudi, unapred se izvinjavam što nisam odgovarao. Radi se o tome da sam skupio neki dinar, odvojio za put, a sada je ispalo da ću tim parama morati da platim master, i otkažem NG. Svakako, drago mi je da sam pokrenuo temu i bilo bi mi još draže da se neko ovde skonta i ode negde.

P.S. U tom slučaju, šaljite fotke! 
Pozdraaaaav