Jump to content

Featured Replies

Posted

da li ima neko ko je zainteresovan da ovo leto provede u obilasku minhena, berlina,osla,stokholma,kopenhagena... isli bi devojka i ja , pa smo mislili da nadjemo jos neko drustvo , da nam ne bude dosadno , a i da bi lakse nalazili smestaj , tj jeftinije sobe  :) isli bi oko 10 jula pa do pocetka avgusta ... ima li interesenata?  :)

Ja idem, a verovatno ce se jos neki prikljuciti od 15.07 do 15.08

plan je sledeci:

Bec, Minhen, Berlin, Kopenhagen, Oslo, Stokholm, mozda Helsinki pa za dalje na neko more...

Kako se snalazite sa vizama?

• Author

jel si ti dobio interrail kartu preko onog konkursa ?jel zato polazak vezan za 15. i bec ? :) pa to je i neki nas okviran plan , sto se tice gradova , mada bi mi mozda jos otisli i u amsterdam..samo se jos dvoumimo oko vremena polaska i oko broja dana...mislili smo da to sve traje nekih 20 dana, ali nisam siguran koliko je sve to izvodljivo ,mislim da ne mozemo sve to da obidjemo za taj broj dana. e a sto se tice vize , to je dobro pitanje .. pojma nemam , bas sam sve ovo pregledao i mislio sam da trazim nemacku vizu samo sa rezervacijom hotela i onom potvrdom iz banke ... mada mozemo i da dobijemo garanciju iz slovenije ali oni traze vecu dokumentaciju a i cuo sam da se nesto duze ceka ...

E izvini potpuno sam zaboravio na ovaj topik.

Nisam dobio ove, ali sam dobio prosle godine i navukao sa ne interrail putovanja. Postavio sam svoj put da tad idem da bih lakse nasao saputnike.

Sta se desava kod vas? Jel ste poradili nesto na pitanju viza?

• Author

uspesno smo zavrsili sve oko vize , dobili smo nemacku vizu , bez problema... malo smo promenili plan puta ,izmesali smo i sever i jug ,tako da idemo samo nas dvoje... trebalo bi da krecemo sad u petak....