Jump to content

Featured Replies

Posted

Postovani, zelim da idem u Venecuelu da posetim drugaricu. Pronasao sam broj ambasade Venecuele u Beograd medjutim danima, ma kakvi, danima, nedeljama zovem niko se ne javlja. Ne znam sta se desava. Pisem im na mail ali mi se svaki put mail vrati. Nije dobar mail navodno. Stvarno mi nije jasno. Pokusao sam i pisao sam ambasadi Venecuele u Italiji i Spaniji ali nisam dobio nikakav odgovor.3 Ne znam stvarno sta da radim. Neka svezija informacija? Bilo koja pomoc bi mi dobro dosla. Pozdrav i svako dobro. Zvao sam 011/266-8384

• 3 weeks later...

Probaj da pišeš ambasadi u Sofiji. Meni su odgovorili. Jeste da je to bilo 2013. i ne znam da li trenutno i postoji ta ambasada ali ništa te ne košta da probaš :)

[email protected]

Venecuela je u rasulu...ne bih ti nikako savetovao da ides sada. Veliki je rizik po svim stavkama (pljacka, otmica...). Ambasade i konzulati su isto u rasulu. U Barseloni se ceka po 2-3 godine da se dobije novi pasos u konzulatu, a ovde je verovatno najvise Veneculanaca u Evropi. Bilo kakav apostil se isto ceka godinama...ljudi su u birokratskom vakuumu, tako da nemoj da te cudi sto nema nikakvog odgovora.