Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav! Da li je neko zainteresovan za neku organizaciju za skijanje,na 4,5 dana?Odgovaralo bi mi sada u toku januara bilo kada ili februara za Dan drzavnosti.Mozemo naci neki aranzman preko agencije ili ovako u individualnom aranzmanu kako se uklopimo.

Cao. Procitala sam tvoj mail al ne znam kako da te kontaktiram privatno a ne ovako javno ?

Pozdrav,

Evo i ja sam zainteresovan za skijanje. Meni najviše odgovara termin od 10-17 februara pa sad koliko može ko dana. Ne bih da idem sa autobusem, osim ako ne moram. Posedujem automobil. Moj predlog je Jahorina, a može i bilo gde samo da se skija.

Zeleo bih da naucim da skijam. Naravno uz dobre i iskusne skijase bi mi bilo znatno lakse, i dobre volje da me pogura po snegu :)

i ja sam zainteresovana, ali sam skijala smao jednom, pre 15god ? ..elem, uzela sam odmor vec od 09.02 - 17.02. tako da sam za putovanje, a volela bih da se potsetim (naucim) skijanju :)

Drugar i ja smo planirali da idemo na skijanje od 10.02-15.02 ili 17.02.-22.02. Mi smo iz Pančeva tako da ćemo verovatno ići na Zlatibor (Tornik) svojim autom. Ako je neko zainteresovan da se pridruži i odgovara mu neki od ova dva termina mi smo za.

Ps.Ja nisam nikad skijao, drugar jeste ?

062/873-1091 Nikola

Da li je neko zainteresovan za produzeni ski vikend od 24.01. - 27.01.2019. na Jahorini?

Pozdrav ljudi,

I ja sam zainteresovan za skijanje.

Imao sam neke pokusaje skijanja kao klinac (u prevodu - nemam pojma) ali imam ogromnu zelju. :D

Februar bi mi vise odgovarao nego januar. Bilo gde.

On 1/16/2019 at 10:14 PM, Bosko B said:

Pozdrav ljudi,

I ja sam zainteresovan za skijanje.

Imao sam neke pokusaje skijanja kao klinac (u prevodu - nemam pojma) ali imam ogromnu zelju. :D

Februar bi mi vise odgovarao nego januar. Bilo gde.

Javi mi se, idalje imamo dva mesta u kolima

Prvi datum mi ne odgovara, a za drugi moram jos da proverim.

U posl nekoliko dana se desilo par promena na poslu pa mi je to dosta poremetilo planove po pitanju sl vremena i organizacije.

Cim budem znao na cemu sam javim.

• 2 weeks later...

Jel neko zainteresovan za ski vikend u februaru ili nedelju dana skijanja pocetkom marta -  Divicbare, Jahorina, Zabljak, Hajla...gde god?!