Jump to content

Featured Replies

Posted

Dragi svi,

Da li me može neko posavetovati kako najjeftinije da stignem do Vroclava?

Inače, student sam i idem na razmenu studenata.

Hvala unapred i živi bili!

Za Wroclav leti Ryanair i Wizzair, moguće naći izuzetno jeftine karte iz Beograda i Budimpešte. Mnogo zavisi kada treba da letiš. Zaineresuj se malo :)

Takođe možeš Flixbusom iz Budimpešte!!

Edited by du-ki

Iz Bgd-a moguće je samo uz presedanje, a dok se plati manja kabinska dođe skoro ko povratna busom iz Budimpešte.

Najjeftinije - voz do B. pa Flix.

Predivan grad, uživajte!

• Author
20 hours ago, petrovna said:

Iz Bgd-a moguće je samo uz presedanje, a dok se plati manja kabinska dođe skoro ko povratna busom iz Budimpešte.

Najjeftinije - voz do B. pa Flix.

Predivan grad, uživajte!

Hvala ti! Znaš li možda koliko ce mi trebati vremena do tamo? :D

E, sad sve zavisi. Kada budeš uzimao kartu imaćeš više opcija, presedanje uz čekanje recimo u Krakovu (Krakov-Vroclav još oko 3 h), pa izaberi ono što ti odgovara ili najjeftiniji noćni bus.

Putovala sam Bgd-Bud vozom, krenula jutarnjim, oko 16 h bila tamo, malo kulirala po gradu, a onda uhvatila bus u 23 h, a u 5 h stigla u Krakov. Ako ne želiš da gubiš vreme, onda uklopi polaske voza i busa.

Edited by petrovna

• Author
24 minutes ago, du-ki said:

Hvala ti za sajt. Mogu li karte da naručim preko sajta? Mislio sam da idem do budimpeste pa posle Flix. :)

<Naš Fudeks koji vozi dva puta dnevno u Budimpeštu je u saradnji sa Flixbusom. Koliko vidim mošeš on line kupiti kartu Wroclav -Beograd, i Budimpešta Wroclav. U fudeksu se raspitaj za ostalo

• 2 weeks later...

Ja sam isto isao kao student tamo na volontiranje pre 5 godina, fenomenalan grad! Voz Bg-Budim, flix do Krakowa i od Krakowa do Wroclawa. Powodzenia :)