Jump to content

Featured Replies

Ne idu ljudi iz Srbije  zbog loseg kvaliteta hrane ? 

Za ove koji se boje da ce umreti od gladi ?,svakako preporucujem albanske proizvode.Kod njih je bukvalno proizvodnja paradajiza,kao kod nas 1960 i neke...oni ne koriste herbicide,niti bilo sta,ne znam ni koliko zalivaju ...svakako je sladja i lubenica i paradajiz nego iz Spanije,Turske,Grcke ili Italije...

Mene zanima,vi koji ste isli na daleki istok,da mi napiste kakva je hrana u Rusiji,tamo oko Vladivostoka?

Znam da Rusija trenutno ulaze puno u poljoprivredu,i da su trazeni poljoprivredni inzenjeri.Krece sa izvozom junetine i piletine u Tursku i piletine i mleka u Kinu.

32 minutes ago, kraljica svemira said:

Ne idu ljudi iz Srbije  zbog loseg kvaliteta hrane ? 

Za ove koji se boje da ce umreti od gladi ?,svakako preporucujem albanske proizvode.Kod njih je bukvalno proizvodnja paradajiza,kao kod nas 1960 i neke...oni ne koriste herbicide,niti bilo sta,ne znam ni koliko zalivaju ...svakako je sladja i lubenica i paradajiz nego iz Spanije,Turske,Grcke ili Italije...

Mene zanima,vi koji ste isli na daleki istok,da mi napiste kakva je hrana u Rusiji,tamo oko Vladivostoka?

Znam da Rusija trenutno ulaze puno u poljoprivredu,i da su trazeni poljoprivredni inzenjeri.Krece sa izvozom junetine i piletine u Tursku i piletine i mleka u Kinu.

Rusija je jedinstven slucaj na ovoj planeti danas jer se hrana masovno gaji privatno na zemlji pored vikendica i po selima (sitni proizvodjaci, znaci ne industrijska poljoprivreda). Cak neki cene da je 40% hrane proizvedeno na ovaj nacin. Svaka cast Rusima, na to se treba ugledati!

http://www.trueactivist.com/40-of-russias-food-is-grown-from-dacha-gardens/

40% Of Russia’s Food Is Grown From Dacha Gardens

In 2011, dacha gardens produced over 80% of the country’s fruit and berries, over 66% of the vegetables consumed, almost 80% of the potatoes purchased, and nearly 50% of the nation’s milk supply – much of it consumed raw.

Edited by noskich

• Author

U ovo verujem, ove zime Niš i Valjevo zagađeni bili kao Peking i gore od toga. 

• 1 month later...