Jump to content

Featured Replies

Posted

I nteresuje me da li je neko imao problem u ambasadi zbog toga.

U pozivnom pismu pise od 14.07 do 14.08

osiguranje je od 16.07 do 15.08

ja sam mislio da trazim vizu od 16.07 do 14.08

Ne bi trebalo da bude zato sto je boravak unutar osiguranja i pozivnog. Ali posto mogu da sredim makar na osiguranju da se datumi poklope da li bi trebalo?

Meni zbog toga nisu pravili problem u belgijskoj ambasadi ... Neslaganje je bilo u pogledu datuma na pozivnom pismu i na formularu .... ja trazila manje, oni dali vise i svi smo cutali o tome clap

Nece biti problem. Pozivno pismo se po njihovom zakonu izdaje (za prijatelje) na 30 dana i rokom vazenja od 1 godine pa kada ti imas zelje da odes tako navedes u formularu. Znaci u roku od godinu dana ti mozes da iskoristis vreme za posetu koje traje 30 dana.

Meni su dali vizu na 20 dana a osiguranje mi vazi 15 dana ?!? Valjda ne citaju bas sve u dokumentima koje im prilozimo..

Trazio sam vizu sa dva ili vise ulazaka (garantno pismo) ali mi ljubazno rece covek na salteru da sa obicnim garantnim pismom mogu samo jednom da udjem a ako zelim vise ulazaka treba mi 'poslovno garantno pismo', e sad na stranu sto ja nisam poslovan covek u tom smislu.. valjda i tu nesto moze da se izmuva..

Sve je to ok oko vize samo sto sam ja malo dalje od Nisa.. skup je dolazak..

Pozdrav  :mah: