Jump to content

Couchsurfing, Hospitality Club i Serbiatravelers sastanak tokom EXIT-a?

Featured Replies

Posted

Hej haj!

Pričao sam sa drugarom Kristijanom (nick urban_boy) pre par dana u Bečeju i skontali smo da ne bi bilo loše da organizujemo jedan CS-HC-ST sastanak u Novom Sadu za vreme EXIT-a, s obzirom na broj stranaca koji će doći preko tih mreža ovamo.  :gossip:

Onda su mi oni koji su prošle godine bili na takvom sastanku rekli da ih je bilo ukupno osmoro i to sve sami domaći članovi.  :bag:

Dakle, sastanak bi bio u subotu, 12. jula oko 16h ili 17h u nekom parku u Novom Sadu... sad mi recite - koliko vas bi bilo zainteresovano da dođe i povede svoje CS-HC goste? I da li mislite da ima smisla praviti takav sastanak?

Ako ima zainteresovanih, onda bih ovog vikenda objavio sastanak i "zvanično". flowers::

Pa ne znam koliko bi imalo smisla, posto bi taj sastanak trajao samo nekoliko sati zbog EXITA!  nono

Onda vec bolje neka bude na Strandu, razglasimo ovde i na HC/CS - u i jos svako dovede svog guesta. I nemojte 12. posto je Petrovdan, vec imam 2 slave na koje sam pozvan  :eat::pivoooo::dance:

Ideja za CS/HC sastanak je super ali mozda da se zakaze skup u limanskom parku?Ja bih poveo sve moje CS goste.Kontam da moze da bude dobraza zabava i druzenje.Pozzz iz Backog Gradista!

Strand nije dobra opcija vikendom poshto je ceo Novi Sad na strandu.

Mislim da je limanski park pogodak.

Nedelja popodne u 16:00

Sasvim dovoljno vremena da se druzimo pre festivala i sasvim dovoljno vremena da svi ustanu posle subotnje veceri.

;D

u nedelju 12. dolazi meksikanac kojeg nismo acketa i ja videli 5 godina

i njega cemo dovesti na skup :)

onaj koga treba ubiti nocnim peshachenjem po frushkoj gori i koji ce zatim pojesti silinu slaninu o chemu ce gorepomenuti kukati ceo zivot?

• Author

Ako vam jepreko FB stigla pozivnica na mejl, verovatno ste videli ovo:

Date: Monday, July 7, 2008

Time: 9:00am - 12:00pm

Acketa! :maddd:

Sad smo ispravili pa piše:

Date:        Sunday, July 13, 2008

Time:         4:00pm - 1:00am ;)

Vidimo se!  :gossip:

Je li ovaj sastanak siguran? Kao novi clan, hocu li imati kakve nagrade? Primjetio sam da novi clanovi nesto ne posjecuju sastanke. Zadovoljan sam sa jednim  :pivoooo:

• Author

Je li ovaj sastanak siguran? Kao novi clan, hocu li imati kakve nagrade? Primjetio sam da novi clanovi nesto ne posjecuju sastanke. Zadovoljan sam sa jednim  :pivoooo:

Sastanak je siguran... kao novi član, dobićeš polovinu mesečne plate urednika sajta. :-P

Ako bude ikakvih izmena, to će biti blagovremeno objavljeno ovde.  :gossip: