Jump to content

Featured Replies

Posted

Tružim suputnika (spol i godine nisu toliko bitne) za jedno putovanje po Europi od 5-7 dana krajem 4. ili u 5. mj. Za sada imam predvidjen godisnji u terminu od 26.4. do 5.5. ali mogu se prilagodit i za koji tjedan prije ili kasnije. Putovao bi u jedno od sljedecih destinacija: Toskana, Portugal (Lizbona ili Porto), Istanbul, Barcelona, Valencija, Prag, Sicilija... Otvoren sam i za koje druge prijedloge. Najradije bi u vlastitom aranzmanu ali nije nuzno. Volim razgledavati, fotografirati, a navecer se i zabaviti. Inace sam tokom cijele godiene zainteresiran za jednodnevne/vikend izlete. Ako je netko zainteresiran, prilagodljiv i zabavan, moze me kontaktirati na mail [email protected] za dalju komunikaciju. M/36 god. Pozdrav!

• 3 weeks later...

Nisam bio u Krkaovu dosad, ako je neko zainteresovan za njega, nek se javi. Imam 34 godine i trazim nekog mojih godina (+/- 5 godina).

Isao bih preko agencije na tri nocenja, ponude se trenutno krecu oko 110 e sad krajem aprila i pocetkom maja. Ne bih placao agenciju izlet do Ausvica vec bi to sam rezerevisao, kao i obilazak rudnika Velicka.

18 hours ago, wojkann said:

Nisam bio u Krakovu dosad, ako je neko zainteresovan za njega, nek se javi. Imam 34 godine i trazim nekog mojih godina (+/- 5 godina).

Isao bih preko agencije na tri nocenja, ponude se trenutno krecu oko 110 e sad krajem aprila i pocetkom maja. Ne bih placao agenciju izlet do Ausvica vec bi to sam rezerevisao, kao i obilazak rudnika Velicka.