Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav trazim saputnika za Lisabon i Valensiju :) Sa izletom u Barselonu

Iz Sarajeva za Marsej sam mislio ici jer mi karta dodje 20e(sve su takve preko nekog Nijemca koji prodaje 100% flixbus kupone za te novce)

Marsej-Lisabon isto tako, u Lisabonu sam mislio biti nekoliko dana dogovorili bi se i odatle za Valensiju isto 4-5 dana

Iz Valensije za Barsu dan i odatle kome odgovara koji prevoz meni licno za BG

Znaci troskovi dodju:

Sarajevo-Marsej 20e

Marsej-Lisabon 20e

Lisabon-Valensija oko 10-15e

Valensija-Barselona 15e

Smjestaj preko airbnba otprilike sam sve sam platio oko 80-100e, i tamo nadjem popust 40 dolara na iznos preko 75$ pa mi nije ni ovako skupo a bilo bi jos bolje sa nekim podijeliti troskove a i utiske :) Pa ko je zainteresovan neka se javi, pol i godine nisu bitne 

• Author
  On 3/4/2019 at 8:43 AM, _Kinder_ said:

I mene zanima kada bi isao da vidim da li mogu uzeti odmor..?

Srbija u Lisabonu igra 25 marta,zbog toga bi tad bili tamo :)  A i uvijek mi je bila zelja posjetiti LIsabon tako da je ovo idealna prilika :) A zato sto ide bus za Valensiju i dodje 20e zelja mi je obici i Valensiju. Kazu da je to jedan od najljepsih gradova u evropi :)Sad ne znam odakle ste vi,vjerovatno i iz vasih gradova u blizini ima za Marsej.. Uglavnom 25 mart bi bili u LIsabonu,nakon toga Valensija i sve ostalo bi se ja prilagodio :)

Edited by stefan97

Super je ideja ali mi naxalost ne odgovara termin? slobodna sam tek za 1 maj ?

I jos jedno pitanje,gdje kupujes kupone za flixbus?

• Author
  On 3/5/2019 at 10:00 AM, Ana88 said:

Super je ideja ali mi naxalost ne odgovara termin? slobodna sam tek za 1 maj ?

I jos jedno pitanje,gdje kupujes kupone za flixbus?

Dobro onda mozda ovo otkazem ako nikoga ne nadjem :D Od Nijemca nekog na ebayu. Javi se u pp :)