Jump to content

Featured Replies

Posted

Nedavno sam razmisljala i shvatila sam da zivot u Srbiju nije ono sto ja zelim u zivotu. Kanada mi je cilj. Idem u gimnaziju i naravno zelim da studiram, ali ne bi mi bio problem cak ni da studiram u nekoj drugoj drzavi pa da dobijem evropski pasos. Najvise bih volela da studiram u Kanadi i posle da ostanem ali mislim da je to previse skupo. Koja mi je najbolja varijanta,ima li neko iskustva?

• 3 weeks later...

Da zavrsis fakultet u Srbiji pa da juris stipendije za postdiplomske... Podrazumeva se da bi bila vrhunski student sa interesovanjem za naucnoistrazivacki rad.

• 2 months later...
On 3/8/2019 at 3:18 PM, Ashlee said:

Nedavno sam razmisljala i shvatila sam da zivot u Srbiju nije ono sto ja zelim u zivotu. Kanada mi je cilj. Idem u gimnaziju i naravno zelim da studiram, ali ne bi mi bio problem cak ni da studiram u nekoj drugoj drzavi pa da dobijem evropski pasos. Najvise bih volela da studiram u Kanadi i posle da ostanem ali mislim da je to previse skupo. Koja mi je najbolja varijanta,ima li neko iskustva?

Zavrsis u Belgiji skolu,tamo moras ziveti 3 godine i raditi nesto i znati Holandski/Francuski/Nemacki i to je to sto treba bukvalno za drzavljanstvo. Naravno neki od ta 3 jezika moras poloziti na tesku a ne samo osnovno znanje.