Jump to content

Featured Replies

Posted

E ljudi ja sam pitao na medjunarodnim salteru u BGu sta se desava sa kartom ako ne dobijem vizu.

Kazu da ako se vrati istog dana dobije se puna cena a ako se vraca posle odbija se 10%.

Medjutim zaboravio sam da pitam sta ako se vrati posle datuma pocetka puta, cini se logicno da tad nema vracanja.

Meni je termin za predaju dokumenata 07.07 a krenuo bih 15.og uvece. Posto je guzva moguce je da mi odgovor ne stigne na vreme pa da ne bi zapao u problem smislio sam sledece.

07.07 ujutru pre ambasade kupim kartu.

u ambasadi je dam na uvid

isti dan je ponistim i dobijem pare nazad

kad dobijem pozitivan odgovor kome se nadam u vezi vize kupim novu kartu.

Jel moguce ovako uraditi. Da li je to kupovina karte kao i svaka druga: odes, stanes u red i kupis ili ima nesto da se ceka? Da li moze da se kupi u Nisu ako zna neko? Da li je neko vracao? Da li posle 7 dana moze da se kupi nova ako si jednu vec vratio?

Hvala na odgovorima, znam da sam dosadan :)

Meni su pre par godina odbili zahtev za grčku vizu, pa sam vraćao interrejl. Nije moglo da se vrati na šalteru, nego je moralo da se šalje poštom, preporučeno, na neku adresu na koju ne može da se odnese lično, nego može da se pošalje samo poštom, preporučeno. Uzeli su mi 20%, čini mi se, iako je bilo pre datuma početka puta.

Balkan Flexipass kartu sam vratio na šalteru, bez problema, i dobio 100% iznosa.

Sad, ima tome jedno 5 godina, ko zna kako je sada...