Jump to content

Featured Replies

Posted

Drugari, plan mi je da iz Trsta ili Beca krenem put Etne direktnim vozom koji ide preko feribota na Siciliju.Plan i  da to spakujem u 3-4 dana i sve sto moze da se ukklopi u ta cetri dana racnam na to da se vozom putuje u jednom pravcu oko 24 h.

Ako je neko zainteresovan planirao sam put nesto oko polovine \Maja, mozda pocetak Juna.

Takodje molim vas za sve relevantne informacije gde moze da se spava , sta obici, cene uspona i tih gondola ako neko zna.Da li ima nesto od dodatnih sadrzaja gore na etni itd itd.Hvala u nared za pomoc i eto ako je neko zainteresovan za tu akciju ja sam tu!!!

• 2 months later...

Zdravo ljudi,

Vaši predlozi za Italiju mi zvuče interesantno jer je do sada nisam posetio (a voleo bih), pa sam hteo samo da proverim jeste li se organizovali i da li bi primili još jednog člana ekspedicije?

Unapred zahvalan, Srdjan

Cao Srki, krck se nije javio. ja sam trenutno u procesu kupovine karata i trebala bih 6.6. da stignem u katanju. Pa bih volela da vidim varijante za pentranje. Preko agencija je 80ak eura. (mozda postoji jos neka varijanta. Sa time cu se sad pozabaviti) Isla bih u petak ili subotu. Kakvi su tvoji planovi?

Milena

Ćao Milkins,

Do sada nisam pravio neke planove jer su mi se iznenada otvorila par slobodnih dana. Čuo sam sve najbolje o Italiji tako da bih bio zadovoljan bilo kakvim izletom.

Kombinacija avanture (planinarenje) i razgledanja mi je najbolja za takav mini odmor, tvoj predlog Etna/Rim izgleda baš ok.

Što se mene tiče kupi karte (da te ne ograničavam), pa ako si raspoložena za društvo na putovanju možemo da se nađemo negde na piću ovih dana i da porazgovaramo. Ako se uklopimo mogu i da ti se pridružim...

Eto toliko, ramisli pa se javi ako si za...

Poz...