Jump to content

Featured Replies

Posted

Nekima sam već poslao privatnu poruku, uglavnom preko fejsbuka, ali na opšte ohrabrenje objavljujem i ovde.

Neko vreme radim sa drugarom na sajtu plakatt.com, i od juče polako krećemo u javnost i šaljemo link ljudima.

Poenta sajta je objavljivanje dešavanja svih obima i vrsta, a zajedno sa njima i mesta (lokacija).

Svaki sadržaj može slobodno da se menja po wiki principu, slobodno kategorizuje tagovima, tj. ključnim rečima, a naravno i komentariše. Trudili smo se da pronalaženje stvari bude što lakše, i sajt generalno jednostavan za korišćenje.

Takođe ako npr neko snimi neki video klip i okači ga na youtube, stavi mu tag koji mi napišemo na stranici događaja (to je ono persxx), taj video će se tamo automatski prikazati. Kasnije ćemo dodati istu mogućnost za još photo i video sajtova... tu je poenta da postoje brojni odlični photo i video sajtovi gde su ljudi uglavnom već učlanjeni, a mi ćemo se koncentrisati na informacije.

Idealno, sajt bi vremenom mogao da postane riznica informacija za koje inače nije skroz lako saznati, i naravno slika & utisaka.

Eto, ako vam zvuči zanimljivo, pogledajte, učlanite se, javite utiske... Pročitaću samo doduše ne znam kada ću moći nešto konkretnije ovde da odgovorim, jer sutra krećem u Tursku :mah: