Jump to content

Featured Replies

Posted

Tražim saputnika-cu za putovanje na Kubu u novembru ili decembru 2019 godine :). Bitno mi je da je osoba pozitivna, sve cemo se dogovoriti :)

Куба ми је прва на списку жеља, али би најпре требало неке ствари договорити да не би било неспоразума. Какав ти је програм пута? Колико би остајали тамо? Шта би се обилазило? Где би био смештај? Колико новца треба спремити?

Ćao, Milice, i mene interesuje isto što i Miloša. :) Možeš li više info. u inbox ds pošalješ? Hvala ti. 

• 2 weeks later...

Cao svima. I ja sam zainteresovan za Kubu i odgovara mi taj period godine za put.

Pozdrav, 

Dusan.

Читајући објаве на овим страницама које се тичу Кубе дошао сам до закључка да је тамо прилично отежано кретање јер суштински јавни превоз ни не постоји. Одлучићу се за неку понуду посредника (не би овде никога да спомињем). Обишао би Хавану и Тринидад са излетима који се нуде, а за Варадеро ми је довољан и 1 дан. На првом месту ишао би на Кубу да упознам земљу и народ, а не да би се купао. Цена излета није ниска, али пошто јавног превоза нема, онда ми је јасније зашто је тако.

• 4 weeks later...
  • 2 months later...

ĆAO , zainteresovan sam za put na Kubu , pa se javite na viber, da se dogovaramo...0677-661-448.

Pozdrav