Jump to content

Featured Replies

Posted

Cao drugari putnici :)

sredinom avgusta imam let za Bolonju iz Podgorice, obisla bih Toskanu i onda na more u Riminiju ili pravo na Sardiniju.

Sama marsuta zavisi od eventualnih saputnika, otvorena sam za predloge. Ukoliko bi isli na Sardiniju onda rent a car.

Putovanje u sopstvenoj reziji, za smjestaj hosteli ili jeftini hoteli. Trazim pozitivne ljude, koji zele sto vise da vide na putu a odgovara

im sredina avgusta za putovanja. Blagu prednost imaju zenski putnici. imam 33 godine

Cao draga ja sam zainteresovana. U sustini slobodna sam celo leto tako da sam za termine prilagodljiva.  Obozavam da putujem, istrazujem i obilazim.  Mozes mi se javiti na mail da se dogovorimo : [email protected]

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Author

Hej drugari :)

moja marsuta je sada izvesna: tri noci Bolonja, jedna noc Ravena, tri noci Rimini, dvije noci San marino i povratak u Bolonju.

Dakle, malo obilasci, malo kupanje, malo Feragosto.

U koliko je neko zainteresovan ili ce biti u tom periodu u Italiji moze da se javi. Putovanje se odnosi na period od 9 do 19 avgusta.

Zelim da napomenem da ja krecem iz Podgorice, putujem u spopstvenoj reziji i ne mogu nikom organizovati putovanje iz drugih gradova.

Pozdrav :)