Jump to content

Featured Replies

Posted

Interesuje me da li je neko od vas posetio Durmitor, da li neko namerava da ide ove godine? Ja planiram da idem u avgustu par dan na Durmitor, pa posle da se spustim do Ade Bojane...ranac na ledja, shator, vrecja i osmeh na lice. Bus, voz autostop, kako stignem. Ako neko zheli da mi se pridruzhi... Slobodno  :D:mah:

Ja bih se pridruzhio ako ne budem krajem jula otisao na drugu stranu :) Nikad nisam bio na Durmitoru, a vec par godina zhelim da odem, i to upravo stopom i vozom.. :)

Samo shto meni nikako ne odgovara avgust iz milion razloga  :102:  Zapravo do 8. ili 9. avgusta bih i mogao.. posle toga imam gooomilu obaveza

:mah:

Bio ja prosle godine i idem i ove, krajem jula. Imaj na umu da Durmitor ume da bude surov, nas je prosle godine "docekao" sa temperaturom od 5C, 5. avgusta!!! Vreme se za cas posla promeni! Inace, priroda je predivna i ima toliko toga da se vidi i dozivi! Prava je adrenalinska avantura! Ne znam sta je bilo uzbudljivije, pentranje uz potok, spustanje na guzici u Medjedjem dolu, kupanje u Skrckim jezerima na preko 1600m nv, hodanje po tresetu Barnog jezera, pogled sa Curevca, pokusaj osvajanja vrha Sljeme cetvoronoske uz nagib oko 70 stepeni i provalijom ispod, "kanjoning" ledenom rekom Komarnicom... Usput, branje malina, jagoda, borovnica, netaknuta priroda, izvori... Neopisivo, treba doziveti!

Hej pozz :mah: Pa ako ides i ti, mozemo  se skupiti svi tugedr ako hotjesh :)

Stvari stoje ovako...Ne znam tacno kad krecem, verovatno izmedju 24-26. jula. Ne znam jos tacno ni kojim putem ni kojim prevoznikom idem (prosle godine je najpovoljnije bilo ici Lastom, direktno BG-Zabljak, daju i neki popust na indeks. Naravno, stop je uvek najjeftiniji:)) Nas ce biti vise tamo, to je, u neku ruku, organizovana tura, vodi nas jedan profa sa biologije iz NSa, pa vec imamo neki smestaj. Dakle, posto mi od mnogo cega zavisi kad tacno krecem i posto imam smestaj tamo, ne racunajte na mene sto se nekog zajednickog putovanja ili smestaja tice. Ali, ako vec budes bio tamo sa nekim u periodu od 27.07. do 02.08., mislim da ne bi bio problem da ides/te sa nama u hajking ture i ostale avanture:) Profa poznaje teren, svakog dana se ide negde, a u drustvu je zanimljivije;)

mile,durmitor mi je bio u planu,bas za avgust,tacnije bobotov kuk,ali su se ti planovi promenili,tako da nista nije sigurno,ali cu ti javiti ako ipak idem/o pa da se organizujemo.u svakom slucaju srecan put

• 15 years later...

Поздрав свима..и ја бих се придружио, али нисам никад у групи..

Eto, ja sam bio tog leta 2008., kao sto napisahlol::

A ti vidi da li ima zainteresovanih za leto 2024., Durmitor je jednako lep:biggrin: