Jump to content

Featured Replies

Posted

Ćao drugari,

Da li ima zainteresovanih za putovanje do Španije, polazak je 14. juna ? "First-minute" je u pitanju.

Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. 

Godine nisu važne, prednost dajem saputnicama.

Zapravo, uopšte ne mora da bude ova destinacija, ova mi je zanimljiva i povoljno je.

U obzir dolaze i planine i jezera, ali najviše mi se ide u neko primorsko mesto,

pa je malo veći akcenat na more, mada sam otvorena za sve druge predloge i dobro društvo,

za sve kojima se putuje sredinom juna (nema gužve, nema vrućina)...

Šaljite poruke i predloge

Edited by Ena7

Zdravo,

i ja tražim nekoga za letovanje sredinom juna. Meni bi više odgovaralo da je polazak između 15. i 17. juna jer se 14. vraćam sa puta, jedino ako je polazak uveče. Destinacija mi nije bitna ali preferiram more :) Javi ako ti zvuči interesantno.

Pozdrav,

Ja sam, takodje, u potrazi za saputnicom. Putovanje planiram od sredine do kraja juna. Destinacije koje bih sada volela da posetim su Kosta Brava, Kosta Dorada ili Majorka, mada sam otvorena za druge destinacije, kao sto su Sicilija, Kalabrija,Krit... Obicno cekam last minute ponude I tada konacno odlucim za destinaciju.

Destinacija mi nije od velikog značaja, ali mi je vazno da su putovanja takva da mogu da se kombunuju sa par interesantnih izleta I odmora na plazi.