Jump to content

Featured Replies

Pa dusho... Rusija je tu samo 200eura dalje... mislis da cesh tako lako da umaknes... narocito sto ce sad gospon' Nikodijevic da zivi  u centru Moskve...

mislish da cesh ziveti sam?

;D

Ma Chi je fenomenalan... dokle god ne udje u neciji frizider! Mada i onda je fenomenalan... brzina kojom prazni frizider... to josh niste videli

Chi i mi ovde te volemo!!

:hihi:

Pa da , nema smisla da ne odemo da vidimo kako se  smartass snasao u Moskvi..to ne bi bilo lepo od nas.. :D

Nikola je samo opcinjen chijevom novom frizurom...kika i ti ces ga zavoleti kad to vidis uzivo... :)

Jbt ... zar sam ja jedini ovde koji mrzi Chija?

Kika nisi jedini,

mada ni ja jos nisam video novu frizuru :? :? :?

nova frizura  :mrgreen:

• Author

Da ... ja sam super!!

JA sam super, ti si super, sve je super - super

DIPLOMIRAO SAM --  10 !!!

( super )

Lepo je što si TI diplomirao, Nikodijeviću, ali ovo je tema o chivitliju i o tome kako ga mi svi volimo. Zato, ne troluj temu.

Super je što će Klub konačno imati štab u Moskvi :) Pozivam sve članove da dođu u posetu Nikodijeviću  :eat:

E dobro, da vidim koga sad sve da uklonim sa foruma, ipak sam ja covek koji je protiv svih ideja i bez smisla za humor  :D

kva kva ce prvi da leti zato sto nije odmah obrisao ovo lol::

na ostale se mozda i smilujem, ali za kaznu ima da vam desektujem frizidere!!! :eat:

nikodijevicu, cimeru nas, cestitam!

И ја волим Чија, да не буде забуне, а Никодијевићу за диплому скидам капу. Чију сви скидамо и гаће. ;D

• Author

vidim da me dosta pominjete na ovom topicu! Moracu da otvorim jedan samo za sebe!!!

Odoh da spavam, pa cu posle mozda da se odobrovoljim i sve vas pozovem u goste !!!