Jump to content

Featured Replies

• 2 weeks later...

Na okupljanju u Limanskom parku shvatih zasto svi vole chi-a, pa ga i ja zavolih.

Chi volimo te  :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:

Ja ne razumem sta nije jasno u mojim recima "JA NE VOLIM CHIJA"! Dakle vole ga svi - ja! Ja vas sve mrzim ... sveeeee! :-)

Jednom ... izadjem ja ispred moje zgrade ... neka mala deca se igraju ... i ja rekoh ... ajde malo da ih uplasim. I pocnem da vicem "Sta radite tu ... ovo nije mesto za igru ..."! Deca me pogledaju ... i ubise se od smeha! :-) Nikad glumac ili politicar od mene postati nece ... nikad! :-( Al opet ... sve vas mrzim! :-)

• Author

Ma mene malo chi smara sto mi brise postove, inace je ok!

Mada mi je nekako mpetrovic drazi. A i kika je cool, samo mu je ruzna frizura.

ma chi ima ruznu frizuru

a ni ti Nikodijevicu nisi nista bolji

:hihi:

da ne spominjemo onu Jelenu koja nema drugara na facebook-u

;D

Ovaj post je trebao da bude u rubrici trice i kucine, ha

Ja biram ko ce kod mene na fb  :)

I jos sam u istom kosu sa  kiklop::crazy: ...  :D

I ja volim Chi-a :)

I to sto retko pisem znaci samo da pisem u posebnim prilikama :)

Chi rulez :) :) :)

• Author

Ma vi ste svi ulizice.....

eh kada se setim svih tih ogovaranja oko logorske vatre i na msn konferencijama.... jedini sam ga ja branio

Pa sad kad bi krenuli da ogovaramo chi-ja... da li bi bilo dovoljno 72 sata efektivne MSN konferencije dok svi ne popadamo u nesvest?

:hihi:

S

Ma vi ste svi ulizice.....

eh kada se setim svih tih ogovaranja oko logorske vatre i na msn konferencijama.... jedini sam ga ja branio

Stvarno? Ali, on tebe nikad nije branio na MSN konferencijama na kojima ti nisi bio prisutan.... :P

Hm, velika KPS MSN konferencija... to je dobra ideja! :D

Чуо сам да Чи ваља мајице са својим ликом, 300 дин по комаду. Попуст на количину ко се јави до 31. августа. ;D

ja posle iskustva sa dotichnom osobom od pre dva dana tek imam masne detalje da vam pricham... pa Chi je gori nego shto sam mislio... nego shto su svi mislili... strashno!