Jump to content

Featured Replies

Evo ...mene pitate zasto ga mrzim ... pa mrzimga zato sto sam od kad sam njega upoznao poceo da kukam i zavirujem u tudje frizidere. Zamislite kad sam cak i od Chija iskukao 10e za put!! Sad sam u istanbulu i moju domacini su se tolko sazalili na moju pricu da su mi cak kupili kartu do Trabzona koja kosta 50e ... a sto me tek hrane ... strah ih je da necu nisra da jedem narednih dana! Uzas ... kakav sam postao zbog njega ... uzas!

ma, dzaba te hrane kad nemaju prase... a ni djevu ti ne daju. chiju bi dali.  zvizhd

Sad sam u istanbulu i moju domacini su se tolko sazalili na moju pricu da su mi cak kupili kartu do Trabzona koja kosta 50e ... a sto me tek hrane ... strah ih je da necu nisra da jedem narednih dana!

Sponzoruso jedna, nemoj ni da me uzimas u usta, ja takav nisam bio u ni u najgorim danima zvizhd

Jel to i tebe Lazar naucio da se na putu nista ne odbija? lol::

možemo i da iskoristimo čijevu popularnost, pa da napravimo neku nagradnu igru, recimo, ko pošalje dobar putopis dobija... večeru udvoje sa čijem! ili, neka nagrada većeg nivoa, npr. za najveću pređenu kilometražu u toku godine, prva nagrada... autostop sa čijem do destinacije po izboru! tako nešto  ::arabia:

Hm... možda će uskoro biti vreme za chi-party  :banana: na kome će svi novi članovi imati priliku da upoznaju chija... besplatno :)

bash sam razmishljala o tome... kako jako dugo nismo pravili nikakav party

i nismo dugo setali po FG ili bilo gde drugde...

Mozda da sacekamo josh malo negde do septembra da nam se svi putnici vrate... mada sledeci vikend je beer fest! Vidimo se tamo?

;D

pa da mogu da komentarisem ko coveka  :hihi: :hihi: :hihi:

JA da komentarisem ko covek, a on dal je provericemo :D

Moze neko okupljanje, toga nikad dosta :)

pozdrav iz Poljske

Kaze danas Blic da je u Lucanima proglaseno besnilo.

Chi chi, opet si predugo u Grckoj, pobesneshe sve one domace cice!

:hihi: