Jump to content

Featured Replies

Posted

Ćao društvo,jel ima neko da je raspoložen da putuje u Španiju ili Tursku na 7 ili 10 dana,bio bi to avion,aranžman još nisam pronašla tako da mi je potrebna pomoć,kraj jula početak avgusta.Dogovorili bi se za destinaciju,bitno mi je samo da se odmorim malo od posla.Ako je neko zainteresovan,tu sam.:)

Cao,

Ja sam zainteresovana u principu za bilo koju destinaciju,mada mi je Grcka nesto stajala kao prva opcija.Termin je ono sto je presudno kao i cena.Radim u skoli pa bih do 12.08.trebala da se vratim sa odmora.Imam 44 godine...prilicno sam flexybilna.Vise sam za mirniju vrstu letovanja.Dan mi je bitniji nego vecernji izlasci...Gledala sam Tursku jos pocetkom sezone,pa su mi najpristojniji aranzmani bili u Bodrumu i Marmarisu.Antalijsku regiju nisam jer je avgust tamo nenormalno topao..To je to,mada sam za dogovor raspolozena...

Poz

Dragana

Cao,

ja bih išla, u Tursku u Sarimsakli, avionom, a može i Španija, avionom. Ja sam nepušač i tp mi je bitno, ostalo nije bitno i stvar je dogovora. Ljiljana

Ćao, Dragana, mene zanima Turska, Sarimsakli mi zvuči zanimljivo sam po sebi, a i okolina je prepuna zanimljivih mesta za obilazak..mada me najviše zanima plivanje i izbegavanje vrućine. Ako si nepušač, javi mi se u inbox