Jump to content

Featured Replies

Posted

Tražim saputnika/cu za letovanje u primorskoj destinaciji dolaze u obzir Grcka, Turska, Hrvatska samo da je povratak do 22.07. 

• 4 weeks later...

Caos svima ?

Ukoliko neko bude čitao ovo ikada, želim da vam kažem par stvari. 

@Turistica 89 i ja  smo na kraju otišle u  Tursku. 

Bukvalno nismo birale gde, već samo da se kreće što pre:D  

Kontaktirati sve agencije i doživeti njihova odbijanja, pa moje ne javljanje i  za malo kašnjenje na prevoz do aerodroma (nisam namerno, majke miii ):D 

Ali hej, mi smo htele samo avanturu ! ? i  verujte dobile smo je ! 

Od samog početka imala  sam osecaj kao da se znamo, jer i ličimo malo, pa nas ljudi mešaju, misle da smo sestre? 

Šalu na stranu, da ne kažem kremu na glavu, ovu ću pamtiti do kraja života.

Bile smo potpuno opuštene, otvorene za sve, da probamo nešto novo, da se prepustimo uživanju i upoznavanju grada. 

Nema gde nismo stigle, a opet uvek bile tamo gde treba, (dobro ne baš uvek, onaj brod ćemo potopiti u sećanju) ali skoro uvek bi to bila neka avantura. 

Iz ovog putovanja se izrodilo jedno divno prijateljstvo, koje sigurno neće stati samo na ovoj akciji :)??

@Turistica 89 je bila divan saputnik i moram priznati da je ne bih menjala ni za 3 Chanel broša,  a verujte nije kao da ja ne volim isfejkirano. 

Zato predlažem da se javite, pronađite saputnike,  jer toliko je toga što možete da dobijete, samo ako izađete iz svoje zone konfora i probate nešto novo ♥️

• Author

Malo kasnim, ali evo i ja da se oglasim ☺️

@PutnicaZ3 je napisala sjajan tekst o našem putešestviju ? Zaista jedno lepo iskustvo, kvalitetno proveden godišnji odmor (do poslednjeg sata), i stečeno jedno novo prijateljstvo koje će se sigurno nastaviti i obogatiti posetama i dogodovštinama na nekim novim destinacijama.☺️ A da za malo da zaboravim sa ovog putovanja ponele smo i amjliju ? od koje se sigurno nećemo odvajati ?

Moja saputnica @PutnicaZ3 je super, strava, cool  lik i nisam ni zamišljala da ćemo imati toliko zajedničkih interesovanja i da ćemo tako zabavno provesti odmor. ??️?? 

Iskreno i ja sam bila skeptična kada sam se prijavila na forum ali želja da odem na more je pobedila. Moja preporuka je da predjete granicu straha i nesigurnosti i upustite se u avanturu putovanja.

Hvala @PutnicaZ3 što si baš mene odabrala ????