Jump to content

Featured Replies

• 2 weeks later...
  • Author

Da li je neka devojka zainteresovana? Nzm zasto ovaj topic zvuci neozbiljno itd... istina je sve sto sam napisao.

Da si malo duze na sajtu znao bi zasto zvuci *neozbiljno itd...*

Verovatno zbog  *mlad, zgodan* a posebno *o mom trosku*... Ovo nije ta vrsta sajtova (mada se svakog leta pojavi poneki oglas poput tvog ciji autor posle nikad vise ne napise nista )

haha  :Dhttps://www.svastara.rs/oglas/licni-kontakti/trazim-maserku-galantan-mlad-30god-1386880 

Zgodan, mlad i situiran decko 30g, trazi devojku za redovne masaze kod mene u stanu. Devojka bi dolazila 2,3 puta sedmicno kod mene radi masaze. Devojci bih konstantno pruzao finansijsku podrsku + nadoknadu. Voleo bih saradnju na duze staze sa jednom devojkom. Zaista lepo izgledam, obrazovan sam, treniram, jako uspesan... Prvi kontakt na: [email protected] Hvala.

Edited by samsung

Najbolje je ovo dečko od 30 godina? čudi me da tako zgodan lep uspešan itd. na ovaj način mora da traži devojku za masazu? iskreno bih volela da vidim ove likove. 

Imajte milosti prema njemu?.  Bas ste ga isprozivale?. Doduse, u pravu ste, svako bi se zacudio i zapitao da procita tako nesto??.

12 hours ago, Jasminas said:

Najbolje je ovo dečko od 30 godina? čudi me da tako zgodan lep uspešan itd. na ovaj način mora da traži devojku za masazu? iskreno bih volela da vidim ove likove. 

Pa, javi se na oglas. :)