Jump to content

Featured Replies

Ovo sve navedeno je klasika i veoma lako za organizovati u sopstvenoj reziji, bukiras letove i smestaj, a za prevoz ides ili preko lokalnih turistickih agencija za tunele i HaLong, ili iznajmis motor pa mozes da obidjes DaNang/Marble mountains/HoiAn sam/a. E sad ko nece da se cima i hoce sve na gotovo, mozda i nije lose. Cena deluje razumno, mada bi naravno u svojoj reziji to izaslo cenim oko makar 30% jeftinije. Zavisi od coveka i u kakvoj je situaciji. Neko voli sve sam da organizuje (takav sam), ali ko je pod stresom i samo hoce da se opusti na odmoru razumem i to. U sustini tura deluje OK za videti najpoznatije atrakcije, samo sto nisu ukljucili Sapu cija je fotografija prva na toj stranici, to je jedini propust.

PS Sad videh da vecina stvari pada pod fakultativno, onda ne vredi. 

Edited by noskich

Neko iz agencije izreklamirao last minute ponude za Vijetnam i Zanzibar...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

• Author

Naravno da je skuplje preko agencije, to nisam ni uporedjivala. I ne samo skuplje, i dozivljaj je drugaciji kada sam organizujes. Ali nisu uvek okolnosti takve kada nemas ni vremena, ni slobodnih dana. Pa sam pitala da li nekome ovo odgovara, a ne sta misle o tom putovanju, i ja bih sama drugacije isplanirala, ali drugom prilikom :)