Jump to content

Featured Replies

Posted

Dakle odmor mi je od 1.septembra do 16. Trazim zenskog saputnika, nemam definisan plan, sto znaci ili moji auto, na slepo ili aranzman. Mesto u Grckoj je stvar dogovora.

Ja sam Branko Iz G.Milanovca, 1978 godiste, ovo mi je vec treci put da idem ovako kombinovano na odmor sa nekim, sto dalje destinacije, sto Grcka i nisam u fazonu muvanja budicih saputnika vec samo dobrog chill-a. Pozdrav ?

• Author

Kada se do sada nisam ozenio,vise nemam ni nameru?Cisto mozda sto sam sasav,volim da se zezam i upoznajem sa nepoznatima?Sto se tice godista,mislim da je to ok istaci,jer ljudi odmah znaju da li pase ili ne?

A sto ce ti onda zenski saputnik? 78. godiste, vata zadnji voz da se prizeni. [emoji23]

Onda mora definitivno da ti isprica dogadjaj iz Egipta, da vidis jos jedan razlog zasto vise preferira zensko drustvo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cao Branko, meni 99% odgovara termin polaska (znacu sigurno za 2-3 dana), isla bih u Grčku (najradije Lefkada, Skijatos, Parga), preko agencije i treba mi normalan, opusten, neopterecujuci saputnik/ca, more, sunce, plaza,  ma odmooor ? 

• Author
56 minutes ago, Oljaaa said:

Cao Branko, meni 99% odgovara termin polaska (znacu sigurno za 2-3 dana), isla bih u Grčku (najradije Lefkada, Skijatos, Parga), preko agencije i treba mi normalan, opusten, neopterecujuci saputnik/ca, more, sunce, plaza,  ma odmooor ?

56 minutes ago, Oljaaa said:

Cao Olja.Poslao sam ti privatnu poruku?

• 4 weeks later...

Ako je još neko zainteresovan neka piše, ja bih išao početkom septembra u grčku na 4-5 dana, a može i neki dan više, sve je stvar dogovora, nisam definisao gde, odgovoralo bi mi neko mirnije mesto za odmor. Išli bi mojim autom ili ako izleti neka povoljna avio tura. Pozdrav