Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo, s obzirom da ne zelim da propustim letovanje ove godine, a prijatelji nisu u mogucnosti da idu sa mnom, odlucila sam da putujem sama. Ako se javi adekvatna osoba, mogli bi da delimo troskove smestaja i sklopimo neko lepo prijateljstvo, ukoliko nam se licnosti "poklope" ?

Posto sam takodje u potrazi za saputnicom za letovanje,pa ako jos uvek nisi nasla nekog odgovarajuceg,mozes mi se javiti za neki dogovor..?

On 7/30/2019 at 3:02 PM, Iv.Es said:

Zdravo, s obzirom da ne zelim da propustim letovanje ove godine, a prijatelji nisu u mogucnosti da idu sa mnom, odlucila sam da putujem sama. Ako se javi adekvatna osoba, mogli bi da delimo troskove smestaja i sklopimo neko lepo prijateljstvo, ukoliko nam se licnosti "poklope" ?

Slicna situacija ovde. Isao bih svojim autom, imam 38 godina, gde bi ti isla, jedno mesto, obilazak, negde gde je mirno, gde je provod ili ti je svejedno?

Zaboravih, ako ima jos zainteresovanih do 5 "komaTa" da napunimo auto javljajte se ovde, a ako bude vise, jos bi bilo interesantnije da idemo s dva auta, sto se kaze sto nas je vise to moze zabavnije da bude :)