Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav Ekipa!

Zovem se Mihailo, imam 22 godine, živim u Beogradu i tražim osobu koja bi išla na backpacking po Evropi sledećeg leta(Jun-Oktobar), ne znam da li je rano, ali plašim se da ako bih pitao npr. na proleće da bih teže našao nekoga za sigurno.
Radio sam skoro dve godine u korporaciji dok nisam shvatio da sam suviše mlad da bih vodio takav život i rešio da napustim to kako bih prikupljao nezaboravna iskustva i putovao.

Još uvek nemam konačan plan putovanja, to želim da se dogovorimo zajedno, ali sigurno želim da tu bude Ukrajina, Belorusija, Latvija, Estonija i Finska.

Za saputnika želim nekoga ko je sličnih godina(nije neophodno), verujem da moji vršnjaci slabije koriste ovakve forume jer smo mi pretežno na društvenim mrežama, ali ništa me ne košta bar da pokušam!

Ja volim da upoznajem lokalce, čujem njihove priče, popijem pivo sa njima i osetim kako izgledaju njihovi životi! Volim istoriju, arhitekturu, prirodu i upoznavanje kultura i zato se trudim da kada putujem posetim zamkove, muzeje, itd.

• 2 weeks later...

Miho legendo ti mi trebas

Ja sam Nemanja imam 19 godina i iz Bg sam upisao sam faks samo sto vec sada polako shvatam da to nije za mene

Nazalost malo u Srbiji ima ljudi koji zele da putuju u klosarskom prdim smrdim backpack fazonu

Trenutno sam na putu a i bas retko ulazim ovde

Slobodno mi se javi na nesto od ovih stvari i napisi odakle si i kako tacno zelis da putujes pa cemo se cuti jednom sigurno da viidmo da li se kapiramo sto se svega tice vezanim za putovanja i te stvari

insta rajic00

fejs Nemanja Rajic

whats up 0607177536 trenutno nije dostupan posto sam u glupom romingu

uzivaj