Jump to content

Featured Replies

Posted

Dobri ljudi...evo me posle duzeg vremena se pojavljujem i najavljujem dobar provod u okolini Svrljiga tacnije u selu Nishevac...buduci da je ovo prva godina ne zamerajte na propustima

Festival Back to the village, Niševac 2008.

1. avgust, petak

22:00, Dom kulture u izgradnji

dj. Mitja i dj. Bomber,

00:30 Nashe i vashe malo svechano otvaranje

dj. Lale i madam dj. Silvy.

2 . avust, subota

08:00 Pravoslavna liturgija u crkvi Sv. ILije Gromovnika,

10:00 Kod Grgurove vodenice -  zivot nekad... uhvacen objektivom fotoaparata, rukama nastavljacha tradicionalnih zanata, spakovan u kofer, ispisan mastiloma na poledjini sudske koverte...

prikaz nachina na koji su nashi stari spremali hranu, kako se oblachili, o chemu pevali, na chemu svirali.

19:00, Dom kulture u izgradnji

tradicionalna muzika i pesma na vishe razlichitih nachina,

22:00 Akustik bend.

3, avgust, nedelja

10:00 "Turistichka" marshruta do starog grada (dve staze - laksha i zanimljivija), Koliko u stvari poznajemo istoriju ovih (ne)nashih krajeva?

22:00,  Dom kulture u izgradnji

?

23:00    Gale (Kerber) i  Najda (Smak),

01:00    Bend Haos.

Otvoren kamp u Dolini od 01.08. :kamp:

Uskoro o organizovanom prevozu :stop:, jagnjetini :eat:, odevanju gent  i detaljima.. ::artist:123::arabia::banana:pijjj:music:shtrumpf

Udruzenje gradjana "Timacum Maius"

inache dom kulture u izgradnji je prostor oivichen zidovima bez krova, znachi koncerti su prakticno pod vedrim nebom...ljubiteljima prirode bice omoguceno penjanje na kule (stari grad svrljig) evo nekih fogki...

ovo je gore levo jedan od ostataka kula

jedna od mogucih prepreka (deluje opasnije nego sto jeste ;)

ljubazni domacini

pesma sreca radost :)

i naravno vatrica...

Pozdrav i dobrodosli...

Sajt je u izradi tako da cete uskoro moci detaljnije na www.back2thevillage.info

post izmenjen jer je zabranjeno umetati slike direktno na forum

Ćao,drugar!

ja sam oduševljena idejom i posebno nazivom  :D

volela bih da dođem al ne smem ništa da obećam, jel ima tu neki kauč za surfovanje? perem suđe u zamenu za to heheh

držim fige da bude sve kako treba  :spot:

obaveštavaj i dalje, to što se ne javljaju ljudi ne znači da ne čitaju post ;)

ajd u zdravlje!  :mah:

Naravno da ima kauc za surfovanje a takodje ima i kamp pa cemo cak i mi sto smo iz okoline(tacnije Svrljiga) da kampujemo. Ako ipak nisi za tu varijantu ima dosta dobrih ljudi iz Nisevca koji ce da ugoste izvodjace tako da mozes da racunas na kauc. A sto se pranja sudova tice mozes u kampu to da radis ako si dobrovoljac, takve osobe nam uvek trebaju ;D U kampu planiramo da okusimo razne svrljiske specijalitete kao sto su belmuz, gibanice na vise nacina i svrljisko jagnje.

Promotivni video spot festivala mozete videti na

Plakat

Na sajtu medju pratecim manifestacijam bice izlozbe fotografija vise o tome na http://www.back2thevillage.info/pratee-manifestacije.html

Dobrodosli!!!

ama zabranjeno je umetanje slika na forum, stavljaj linkove ka slikama.

XeXe mnogo mii se svidja spot super vam je a i plakata je extra. :kamp:

• Author
post izmenjen jer je zabranjeno umetati slike direktno na forum

ja se izvinjavam al skitnica i ja nismo ista osoba :)

Nemanjooo

mozes li  molim te ostaviti i tvoj fon za kontakt?

ja bih najverovatnije dosla u subotu ali bih za svaki slucaj da imam tvoj fon, pogotovo sto bih ipak da prespavam kod nekog ( po moguctsvu neke bake koja bi me naucila koju pesmu da pevam ;) !

mozes li mi reci ko ce to i sta pevati kao tradicionalno pevanje (posto se mnogi frljaju sa tim nazivom)?

fajaaaa

Organizovan prevoz autobusom

cena karte 30,00 dinara

(polazak iz Svrljiga - kod Parka)

1. avgust, petak

Svrljig - Niševac    Niševac - Svrljig

21:00                        02:00

21:30                        03:00

22:00                        03:30

22:30                        04:00

23:00                        05:00

2. avgust, subota

Svrljig - Niševac    Niševac - Svrljig

09:30                          17:30

12:30                          18:15

18:00                          21:00

19:00                          01:00

21:30                          04:00

00:30

3. avgust, nedelja

Svrljig - Niševac      Niševac - Svrljig

19:30                          01:00

20:00                          02:00

20:30                          02:30

21:00                          03:00

21:30

Dobro došli!

Vaš... Timacum Maius

Caos

mozes li molim te staviti polaske iz Nisevca u nedelju poslepodne tj. sve pre 19.30 jer bih ja ako dodjem sutra morala da se vratim u nedelju do BGDa/Indjije u dogledno vreme da ne budem ko zombi na poslu u ponedeljak :D

fajaaa

• 11 months later...
  • 2 weeks later...

Program

petak 31.jul

17.00 - Obilazak Starog grada

19.00 - Prezentacije rada omladinskih NVO, Kancelarija za mlade i manifestacija namenjenih mladima

21.30 - Cadillac Lovers

22.30 - Orthodox Celts

01.00 - After Party

subota 1.avgust

14:00 - 17:00 - Od grnci do Ceptera - Dan’s, jučer, neknja, а za od zajutre… će vidimo - tradicija i baština pored Vodenice

17.00 - Obilazak izvora i kupališta Banjica

21.00 - Turnir u stonom tenisu

22.00 - Dj Vuttek, Dj Bomber i Dj Mitja

nedelja 2.avgust

19.00 - Izložbene postavke domaće radinosti, promocija rada udruženja za očuvanje tradicije, centara za kulturu i etno manifestacija

20.30 - Poetska pevaonica Srđana Živkovića

22.00 - Galija

00.00 - Zatvaranje festivala

Cena ulaznice za sve tri večeri festivala iznosi 600 dinara.

Cene pojedinačnih karata za 31.juli i 2. avgust su 300 dinara a 200 dinara za 1. avgust.

Ulaznice od subote 18.07. možete kupiti u Nišu u MAMUTU (bivši IPS) u Obrenovićevoj i u Merkatoru, u kafeu Zion i Kancelariji za mlade u Knjaževcu i u Novoj Šansi u Svrljigu.

Niševac je selo udaljeno 5km od Svrljiga koji je udaljen 25km od Niša na putu prema Zaječaru. Kako stići i ostale informacije možete naći na sajtu festivala http://dolinafest.com

• Author

pozdrav i od mene, ove godine organizacija malo ozbiljnija očekuje se mnogo više posetilaca, karte su u prodaji i cena je simbolična 600 din 3 dana...evo kako je bilo prošle godine

dodjite biće nezaboravno!  :stop::eat:  :pivoooo::blob::kamp:

e da, zamalo da zaboravim 26-og u Knjaževcu u kafeu Zion promo party nastupa dj.vuteek

vidimo se :mah:

Meni je onaj prošlogodišnji bio ono 'baš' i rado ga prepričavamo...

Ali ove godine mi se nešto ne ide... sve to počinje da liči...  :bag:

Ovako je bilo na prošlogodišnjem festu. Film je samo sa prve večeri i drugog dana preko dana

A ove godine pored najavljenog programa biće 1. avgusta Free NET World - filmski festival doneće izbor svojih kratkometražnih filmova a nakon toga pre najavljenih DJ-jeva nastupiće i niški DJ Grooyah.