Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo svima,

Uplatila sam Zanzibar (ostrvo Nungwi) za period 17.-27. Septembar, ali usled porodicne situacije nisam u mogucnosti da odem, tako da ukoliko je neko zainteresovan, moze da "uskoci" umesto mene za samo 500 EUR!!

Molim ozbiljne zainteresovane potencijalne putnike da mi salju privatne poruke za detaljnije informacije.  Put je uplacen za jednu osobu. Rok za zamenu imena na avio karti je ponedeljak do 12h.

Pozdrav.

Edited by Lazar
Naslov teme napisan velikim slovima.

• Author

Izvinjavam se, videla sam temu za krit hitno velikim slovima,, pa sam pomisila da je u redu.

Svakako, Zanzibar bi bar trebalo da pocne velikim slovom buduci da je ime mesta...

Nungwi nije ostrvo, nego mesto na severu Zanzibara, koji je ceo ostrvo, a pripada Tanzaniji :) 

Inače taj potez Nungwi - Kendwa na severozapadu ima najlepše plaže, pa eto koga zanima neka požuri :) 

Mnogi pojma nemaju gde idu tj ne istraže ništa (čini mi se i pokretač teme :P ), pa uzmu smeštaj na istočnoj obali  gde je plima / oseka izuzetno izražena, pa more nekada ispred hotela nekada pola kilometra pobegne..  Što sve nema veze ako se uzmu kola pa svejedno gde si, ali često nije taj slučaj..    pa posle pišu kako je glup Zanzibar :) 

Na tom delu ostrva nema tog problema (ono i nije problem, prirodna pojava, ali eto) 

Edited by samsung