Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav,

Imam vazecu vizu velike britanije I zelim da odem na more u Meksiko. Viza mi traje do 20. u mesecu, da li smem da ostanem do 20. ili moram da se vratim nekoliko dana ranije pre nego sto mi istekne viza? 
Hvala unapred. 

On 10/16/2019 at 12:18 AM, kjkszpj said:

Pozdrav,

Imam vazecu vizu velike britanije I zelim da odem na more u Meksiko. Viza mi traje do 20. u mesecu, da li smem da ostanem do 20. ili moram da se vratim nekoliko dana ranije pre nego sto mi istekne viza? 
Hvala unapred. 

Generalno Britanska viza mora da bude vazeca prilikom ulaska u Meksiko i nema nikakve veze sa duzinom boravka u Meksiku, po dolasku na FMM kartici ce ti biti naznaceno koliko mozes da ostanes a obicno daju 180 dana. Tako da duzina vazenja Britanske vize ne igra ulogu, ona sluzi samo kao visa waiver u momentu ulaska u Meksiko koja mora biti vazeca u datom momentu. 

On 10/15/2019 at 1:18 PM, kjkszpj said:

Viza mi traje do 20. u mesecu, da li smem da ostanem do 20. ili moram da se vratim nekoliko dana ranije pre nego sto mi istekne viza? 

Dok ti vazi viza, do 20-og u mesecu, apsolutno ne postoji bilo kakav razloga niti sumnja da ne bi mogao da ostanes. 

A sudeci po postu iznad, ni posle toga.