Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo svima,

Pozdrav svim mladim zanimljivim ljudima, koji vole da putuju i da istražuju nove destinacije! 

Imam dosta iskustva u organizaciji putovanja, volim dinamično putovanje, može svim vidovima prevoza (rent, bus, voz, avion, kombinovano...)...

Ko je raspoložen za ovakav vid putovanja (bez velikog konfora :)) i da bude u stalnom pokretu (maltene svaka sledeća noć drugi grad) neka se javi pa se možda i dogovorimo za nešto... dosta sam putovao na ovaj način, ali imam i par ideja koje bi voleo da sprovedem u narednom periodu (pre svega za sledeću godinu, a možda nešto i ranije :))

Ideja ovog posta je za pocetak da se ljudi koje se pronalaze najpre jave, da se možda ako bude sreće oformi i ekipa, pa da razmenimo ideje oko destinacija, ili ideje oko organizacije ko ima u cemu isksutva i slicno.. drugim recima da se upoznamo malo pre nego sto se otisnemo na projekat zajednickog planiranja putovanja, jednog ili više :)

Raspoložen za spiku, razmenu ideja pa se javite... može na kontakt ovde ili na mejl [email protected] pa se dogovoramo za dalje... Ne bih da dužim ovde dalje gde sam putovao, na koji način jer bi trajalo i šta su mi ideje za naredni period.. oni, nadam se ozbiljni, koji se pronalaze u ovakvim putovanjima i generalno vole putovati ako se jave saznace :)

Jos jednom pozdrav svima!

Alex

Cao,putovao sam ranije sam.Smestaj u hostelu mi odgovara.Trenutno gledam jeftine Wizz air letove..ima povoljno iz BGD  Kipar,Bazel,Atina...sve u martu,aprilu..ako bude nesto jeftino pisi..Ne bih sam isao u zemlju gde  engleski jezik ne kontaju bas...

• 3 weeks later...

Ja sam kupila kartu za Lisabon, i povratak iz Barselone u martu. Nikad više od 3 noći nisam u jednom gradu. Tako sam proputovala ceo Izrael i Jordan, veći deo Evrope, Maroko itd. 

Na jesen naredne godine bih rado isla u Argentinu i Cile na 20 dana ili možda Peru, Ekvador i Kolumbiju. Za ovakva putovanja uvek dobro dodje drustvo...

• 9 months later...