Jump to content

Featured Replies

Posted

Planiram da tokom zime odem autom u Temišvar, Segedin, ili tu negde, ne mnogo daleko od granice, 1 ili 2 dana. Imam 1-2 (eventualno 3) slobodna mesta u autu, pa ako neko hoće da se pridruži nek se javi. Tamo su sada praznični vašari, a inače su lepi gradići. Ja sam ranije već išao, pa ako neko zna druge destinacije na tom rastojanju zaiteresovan sam i za to. Polazak iz Beograda (ili okoline), a putnike primam i usput (Pančevo, NS, itd)

• 2 weeks later...

Pozdrav, ja sam zainteresovan za takvu varijantu za neki vikend. U principu sam slobodan subotom i nedeljom, posto tada ne radim. U Segedin sam isao nekoliko puta, ali je uvek interesantno otici, a u Temisvar nisam. Ako zelis mozemo da nastavimo pricu...

• 2 weeks later...

Ćao, i ja sam zainteresovana, uglavnom sam slobodna a najviše me zanima kombinacija obilaska +termalne banje kojih ima u tim predelima, naročito rumunskie gde nisam bila. Ako ima snega, može da se kombinuje nordijsko skijanje. Javite se u [email protected] za detaljnije dogovore

Edited by gospodjica
notiy of replies

Zdravo, da nema mozda jos mesta?

ja sam bio u Temisvaru nekoliko puta, i rado ponovo tamo idem. Prvi put sam tamo isao preko agencije a posle nekoliko puta autom.

u Segedinu nisam nikada bio. u slucaju da dodje do neke promene slobodno me kontaktiraj.

Edited by KillMonday
dopuna posta

• 2 weeks later...
  • Author

Koliko sam video na internetu, praznični vašar se završava 3.1. tj sutra. Ako se nekome ide posle toga, možemo da se dogovorimo. I mene bi zanimale termalne banje, a za rumunske ne znam, pa molim Gospodjicu da napiše neke detalje o njima.